Ghidul in materie de fete pentru baieti - Cultura

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Berbec

 

Horoscop
Zilnic

  Esti capabil sa dai si haina de pe tin..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Te afli aici: Stiri | Cultura | Ghidul in materie de fete pentru baieti

Ghidul in materie de fete pentru baieti

close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Ghidul in materie de fete pentru baieti

Editura Corint Junior a lansat cartea “Ghidul in materie de fete pentru baieti” de Gary J. Campbell şi Frank C. Hawkins. Cu 30 de lucruri pe care nu le poţi afla de la prieteni şi de la

trimite Ghidul in materie de fete pentru baieti prin Yahoo Messenger trimite Ghidul in materie de fete pentru baieti Facebook trimite Ghidul in materie de fete pentru baieti Twitter trimite Ghidul in materie de fete pentru baieti mail

Postat la: 02 oct 2013   vizualizari 1649 vizualizari   comentarii nu sunt comentarii

print mareste text micsoreaza text reseteaza dimensiune text

Ghidul in materie de fete pentru baieti
Ghidul in materie de fete pentru baieti

Editura Corint Junior a lansat cartea “Ghidul in materie de fete pentru baieti” de Gary J. Campbell şi Frank C. Hawkins. Cu 30 de lucruri pe care nu le poţi afla de la prieteni şi de la părinţi. Cartea este o non-ficţiune pentru copii cu varsta peste 10 ani.

Pubertatea este o piatră de hotar în viaţa fiecărui băiat. Cartea de faţă le vorbeşte băieţilor pe înţelesul lor, ghidându-i prin labirintul emoţiilor, al presiunilor venite din exterior şi al prejudecăţiilor legate de fete şi de întâlniri. De asemenea, cuprinde sfaturi şi informaţii care îi vor ajuta pe băieţi să ia deciziile corecte, oferindu-le indicii cu privire la modul în care să se poarte în preajma fetelor, acum şi în viitor. Ghidul este presărat cu teste personalizate care-i vor ajuta pe tinerii cititori să fie mai siguri pe ei şi să facă faţă diferitelor situaţii.

Care e cel mai bun mod de a-i spune unei fete că o placi? Ce înseamnă când o fată te tachinează? Ar trebui să te duci la petrecerile de la şcoală chiar dacă habar n-ai să dansezi? La urma urmei, de ce să te mai încurci cu fetele, când există atât de multe alte lucruri de făcut? “Prima dragoste este numai puţină nebunie şi multă curiozitate.” spunea George Bernard Shaw (1856-1950).

Gary J. Campbell este un consilier şcolar şi un asistent social cu peste 23 de ani de experienţă la activ. Face parte din Comitetul Asociaţiei Consilierilor Şcolari din Wisconsin şi este membru al Comitetului pentru Justiţie Restaurativă din St. Croix Valley. Locuieşte în River Falls, Wisconsin.

Frank C. Hawkins este coauthor al volumelor The Book of Bad Habits for Young (And Not So Young!) Men and Women, The Boy’s Body Guide, The Boy’s Fitness Guide şi The Girl’s Fitness Guide. Locuieşte în Potomac Falls, Virginia.

 
  

Adaugare

  

comentarii

Nu sunt comentarii!

 

Alte articole din aceasta categorie

 

Cel mai vizualizat articol din aceasta categorie

Liliana Stefan duce Cutiuta Muzicala in gradinite si scoli
Dupa o experienta de 10 ani pe piata muzicala romaneasca, Liliana Stefan, partenera de viata a lui Dan Bitman, a avut ideea de a duce Cutia Muzicala in gradinite si scoli. Cutiuta Muzicala lanseaza P.. Citeste mai departe 6767 vizualizari     1 comentarii

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect