Stiri - Magazin

advertise

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Sagetator

 

Horoscop
Zilnic

  Nu iti place sa stai singur azi, ci pre..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Stiri - Magazin

In Romania, peste 120.000 de persoane poarta numele Ilie

In Romania, peste 120.000 de persoane poarta numele Ilie

Categorie: Magazin | Postat la: 20 iul 2010

  In fiecare an, pe data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa sarbatoreste suirea la cer a Sfantului si Marelui Prooroc Ilie Tesviteanul. Mu..

Articol din categoria Magazin  -  3889 vizuzalizari In Romania, peste 120.000 de persoane poarta numele Ilie  -  0 comentarii In Romania, peste 120.000 de persoane poarta numele Ilie citeste In Romania, peste 120.000 de persoane poarta numele Ilie

La Carrefour distractia vine pe tobogan!

La Carrefour distractia vine pe tobogan!

Categorie: Magazin | Postat la: 12 iul 2010

La Carrefour distractia vine pe tobogan!Au numarat zilele, orele, chiar si minutele pana la inceputul vacantei.Acum, de-abia asteapta sa zbu..

Articol din categoria Magazin  -  7343 vizuzalizari La Carrefour distractia vine pe tobogan!  -  0 comentarii La Carrefour distractia vine pe tobogan! citeste La Carrefour distractia vine pe tobogan!

Pixul Fermecat ii invata pe copii limba romana si engleza

Pixul Fermecat ii invata pe copii limba romana si engleza

Categorie: Magazin | Postat la: 08 iul 2010

  Pixul Fermecat va anunta lansarea forumului „Pixul Fermecat”! Pe forumul Pixul fermecat sunteti invitati sa discutati a..

Articol din categoria Magazin  -  2418 vizuzalizari Pixul Fermecat ii invata pe copii limba romana si engleza  -  2 comentarii Pixul Fermecat ii invata pe copii limba romana si engleza citeste Pixul Fermecat ii invata pe copii limba romana si engleza

A venit Noua Colectie la Z !

A venit Noua Colectie la Z !

Categorie: Magazin | Postat la: 06 iul 2010

Aveti Copii?Trebuie sa-l cunoasteti pe Z! Acum gasiti in Magazinele Z din intreaga tara Noua Colectie de imbracaminte pentru copii! Pentru..

Articol din categoria Magazin  -  2589 vizuzalizari A venit Noua Colectie la Z !  -  1 comentarii A venit Noua Colectie la Z ! citeste A venit Noua Colectie la Z !

Folosind Optimo Card beneficiati de discount 5%

Folosind Optimo Card beneficiati de discount 5%

Categorie: Magazin | Postat la: 05 iul 2010

In Magazinele Z din Plaza Romania si Bucuresti Mall folosind Optimo Card beneficiati de discount 5%Pe tot parcursul anului, posesorii de Opt..

Articol din categoria Magazin  -  1949 vizuzalizari Folosind Optimo Card beneficiati de discount 5%  -  0 comentarii Folosind Optimo Card beneficiati de discount 5% citeste Folosind Optimo Card beneficiati de discount 5%

Scutece din jeans?

Scutece din jeans?

Categorie: Magazin | Postat la: 01 iul 2010

Nici scutecele nu mai sunt ce au fost odata. Acum, mamicile dornice sa-si imbrace bebelusii in tinute la moda au o propunere ingenioasa si ..

Articol din categoria Magazin  -  2316 vizuzalizari Scutece din jeans?  -  0 comentarii Scutece din jeans? citeste Scutece din jeans?

Astazi ii sarbatorim pe Petru, Pavel si Paul

Astazi ii sarbatorim pe Petru, Pavel si Paul

Categorie: Magazin | Postat la: 29 iun 2010

Cine au fost Petru si Pavel? Cei doi Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti impreuna pentru ca Biserica a luat hotararea de a-i pomeni in..

Articol din categoria Magazin  -  2300 vizuzalizari Astazi ii sarbatorim pe Petru, Pavel si Paul  -  3 comentarii Astazi ii sarbatorim pe Petru, Pavel si Paul citeste Astazi ii sarbatorim pe Petru, Pavel si Paul

In vizita la Clubul Funland

In vizita la Clubul Funland

Categorie: Magazin | Postat la: 28 iun 2010

Iata povestea unei mamici care a fost in vizita la Clubul Funland din Unirea Shopping Center, etajul 4:„Caldura mare monser, dar nu nu..

Articol din categoria Magazin  -  1951 vizuzalizari In vizita la Clubul Funland  -  0 comentarii In vizita la Clubul Funland citeste In vizita la Clubul Funland

Sanatos si rapid pentru copilul tau!

Sanatos si rapid pentru copilul tau!

Categorie: Magazin | Postat la: 14 iun 2010

Nu intotdeauna avem la dispozitie suficient timp pentru a face fata tuturor cerintelor de peste zi si sa ii preparam copilului o masa delici..

Articol din categoria Magazin  -  1550 vizuzalizari Sanatos si rapid pentru copilul tau!  -  0 comentarii Sanatos si rapid pentru copilul tau! citeste Sanatos si rapid pentru copilul tau!

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.6546 LEI

1 USD = 3.9306 LEI

1 GBP = 5.2287 LEI

1 XAU = 163.2736 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect