Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Fecioara

 

Horoscop
Zilnic

  Te lasi condus complet de o persoana ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiConcert extraordinar de muzica gospel - Celebrate Christmas

Locatie: Sala Cinema Patria Bucuresti   |   Data: 10 decembrie 2014

Cel mai bun cor de gospel concerteaza in preajma sarbatorilor la Bucuresti: 10 decembrie, Cinema Patria, ora 20:00

Asociatia Culturala SpectacolArt prezinta in data de 10 decembrie 2014, la orele 20:00, in Sala Cinema Patria (Bucuresti, Bulevardul Gheorghe Magheru, nr. 10-12) un concert extraordinar de muzica gospel Celebrate Christmas sustinut de Dexter Walker & Zion Movement, grup castigator al premiului pentru cel mai bun cor gospel Stelar Awards 2014.

 

DEXTER WALKER & ZION MOVEMENT

Fondata in Chicago in 2003 de catre reverendul Dexter Walker, Zion Movement este un ansamblu de 35 artisti care a demonstrat ca este posibil sa devii unul din cele mai admirate si solicitate grupuri de pe scena muzicala internationala. 

Aranjamentele lor sunt adevarate creuzete de energie, iar maniera inedita a interpretarii conduc la o ambianta calda si prietenoasa, inegalabila in zona muzicii gospel.

Cu multi ani de experienta pe scena acestui gen artistic, Dexter Walker a reinventat legatura emotionala intre cor si public, inserand noi acorduri de pastrare a formei muzicale in imnurile crestine.

Intentia care conduce fiecare alegere muzicala a lui Dexter Walker si Zion Movement este convingerea ca muzica poate intruchipa mult mai mult decat simple cuvinte si note, o forta capabila de a implica si incuraja pe oricine care asculta, devenind, astfel, o pretioasa sursa de inspiratie pentru toata lumea.

 

GOSPEL sau cantecul evanghelic are o istorie mai lunga decat blues-ul sau jazz-ul. Acest tip de cantec este o varianta moderna a cantecului negro spiritual. Se poate vorbi chiar de o evolutie paralela a muzicii de tip minstrel (orientata catre divertisment) si negro spiritual (a carei componenta religioasa este definitorie), cu toate ca tehnic vorbind, structurile de baza ale ambelor sunt comune, cele doua fiind componente ale fondului muzical afro-american. 

Concertul pregatit pentru publicul de la noi din tara prezinta un repertoriu mixt, din care nu vor lipsi colindele si cantecele traditionale crestine, prezentate intr-o procesiune caracteristica genului, insotita de un ocean de energie revigoranta. 

Pentru spectacolul din Bucuresti, biletele s-au pus in vanzare la Cinema Patria, in reteaua Librariilor Carturesti, in Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Agentiilor TUI TravelCenter & EuroLines si online, pe BILET.RO

Costul unui bilet este in functie de categoria locului ales: 129 lei (categ. 1), 99 lei (categ. 2) si 65 lei (categ. 3).

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala SpectacolArt in colaborare cu Pro Music International, Sfera Decor si partenerii media Magic FM, Revista AutoExpert/YachtExpert, Bucharest Night Life, iConcert.ro, infomusic.ro, 9AM.ro,  4arte.ro, Blitz TV, Bucharestherald.com, Business Woman, Clinic TV, Calendarevenimente.ro, Ziare.com, Newsup.ro, Oops Media, Ziarul Ring, Salon TV, Romania TV, ROL.ro, TV CITY Bucuresti, Yuppy.ro Parteneri: TUI TravelCenter, Reteaua Librariilor Carturesti, Libraria Mihai Eminescu si Bilet.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

gospel - Copy.jpg

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect