Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Fecioara

 

Horoscop
Zilnic

  Te lasi condus complet de o persoana ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoi„Avioane”, cea mai nouă animaţie Disney, vine în cinematografe

Locatie: in cinematografe   |   Data: 01 septembrie 2013

 

Toamna începe pe un ton vesel, mai ales pentru fanii „Cars” / ”Maşini”, deoarece primele zile ale lunii septembrie aduc pe marile ecrane animaţia Disney, „Planes” / „Avioane”.

Într-o manieră la fel de haioasă ca în „Cars” şi cu personaje la fel de simpatice, o serie de avioane curajoase pornesc în aventura vieţii lor, de această dată printre nori. 

„Avioane” are premiera in cinematografe pe data de 6 septembrie 2013, în format 3D şi 2D, şi îl are în centru pe Stropi, un avion mic cu dorinţe mari:  visează să concureze în cea mai mare cursă aeriană din lume, doar că frică sa de înălţime îi stă în cale. Pentru că dorinţa este mai puternică decât orice, Stropi reuşeşte să-şi găsescă un antrenor priceput, care îl ajută să învingă prin talent adversari mult mai bine pregătiţi. Şefu’, ursuzul, dar talentatul antrenor, reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din micuţul avion de stropit recolte şi are parte la rândul său de câteva lecţii importante de viaţă.

Animaţia „Planes” este primul film din trilogia cu acelaşi nume şi face o scurtă incursiune în istoria aviaţiei, după cum ne povesteşte şi regizorul filmului, Klay Hall:

"Animaţia parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile".


 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect