Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiBalul mascat KINOdiseea - inspirat de Alice în Ţara Minunilor

Locatie: Teatrul Elisabeta Bucuresti   |   Data: 14 noiembrie 2014

Creative Arts organizează, anul acesta, Balul Mascat din cadrul Festivalului Internaţional de film pentru copii KINOdiseea şi îi invită pe cei mici la un Carnaval inspirat de Alice în Țara Minunilor.

Festivalul KINOdiseea aduce la București șase zile de filme și animații 3D, producții internaționale recente, filme clasice și scurtmetraje, dar și 24 de ateliere de educație cinematografică pentru copii și părinți, susținute de personalități precum Maia Morgenstern și Irina Margareta Nistor.

De asemenea, copiii vor avea parte și anul acesta de un Bal Mascat, unde se vor simți precum vedetele de cinema.

Devenit deja unul dintre evenimentele mult aşteptate ale festivalului, Balul Mascat se va desfășura sub forma unui Carnaval ce va avea loc la Teatrul Elisabeta din Bucureşti (Blv. Regina Elisabeta nr. 45) duminică, 16 noiembrie, începând cu ora 15.30.

Copiii se vor întâlni la Carnaval cu Alice, Iepurele Alb, Pălărierul Nebun, Motanul Cheshire şi cu alte personaje din celebra poveste a lui Lewis Carroll, dar vor avea ocazia să îl cunoască şi pe Jack, un băiețel cu un ceas în loc de inimă și personajul principal din "Jack şi mecanica Inimii", film prezentat în cadrul KINOdiseea.

Însoțiți de Jack și de alte personaje îndrăgite, copiii vor porni într-o fermecătoare călătorie prin Ţara Minunilor și prin lumea filmelor, vor participa la ateliere de bune maniere și vor fi machiați precum personajele lor preferate.

În plus, cei mici vor face cunoștință cu Auguste Lumière, unul dintre inventatorii cinematografului și un magician al vremurilor sale, care se va transforma în Charlie Chaplin.

Și copiii se vor putea deghiza în personaje din filmele și poveștile lor preferate. Vor avea la dispoziție o mulțime de costume de carnaval pe care le vor purta pe toata durata balului și în care vor defila pe scena Teatrului Elisabeta, într-o elegantă paradă de costume.

Copiii vor asista și la un spectacol de balet susținut de Școala de balet pentru copii a Operei Naționale București, coordonată de Magda Lovinescu, și îi vor aplauda pe copiii din trupa Ralls Band într-un spectacol de dansuri de societate.

Carnavalul se va încheia cu fotografii ”la portofel” pentru toată lumea și cu un spectacol de magie susținut de magicianul Teo, care îi va uimi pe copii cu scamatoriile sale.

Participarea la Balul Mascat KINOdiseea costă 5 lei, iar biletele se achiziționează la intrarea în Teatrul Elisabeta, în ziua evenimentului.

Festivalul KINOdiseea se desfășoară în perioada 14 – 19 noiembrie la Cinema Studio, Cinema Eforie și Cinema Pro. 

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect