Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Pesti

 

Horoscop
Zilnic

  Ai trecut candva printr-o situatie pe ..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiBucuresti NonStop

Locatie:   |   Data: 20 iun 2013, 10:50

Regizorul Dan Chișu a început filmările la cel de-al cincilea film de lung metraj al său, București NonStop”.

“București Non-Stop” este un film de lung metraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, filmul este o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca “băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Cu o distribuție de excepție și actori consacrați în cinematografia românească precum Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu și Dan Bordeianu, filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali în situații excepționale.
Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din orașul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață, moarte, cu fapte bune și rele, fără finalitate dar și cu umor și cu tandrețe, escalând ridicolul unor întâmplări și situații penibile dintr-o singură noapte.

Filmările la “București NonStop” au început în data de 17 iunie și se vor încheia în ziua de 9 iulie.

Director de imagine este Liviu Pojoni Junior, sunetul Cristian Tarnoveţchi, scenografia Alina Pențac, costume Luminița Mihai, make-up Ana Andrei, regia și scenariul sunt semnate Dan Chișu. Filmul este produs de DaKINO Productions, co-producător Watch Me Productions, producători asociați Stop Film si Diud Film.

Regizor, scriitor și producător, Dan Chișu este la al cel de-al cincilea lung metraj al carierei sale. Dupa deja cunoscutele filme “WebSiteStory”  (2010), “Ursul” (2011), “Și caii sunt verzi pe pereți” (2012) și “Déjà Vu” (2013. 

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect