Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Fecioara

 

Horoscop
Zilnic

  Te lasi condus complet de o persoana ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiFestivalul Filmului European

Locatie: in toata tara   |   Data: 04 mai 2012

Cea de a XVI-a editie a Festivalului Filmului European, organizata de Institutul Cultural Roman cu sprijinul ambasadelor si centrelor culturale ale tarilor europene, se va desfasura, in acest an, la Bucuresti in perioada 4-13 mai, la Brasov (10-13 mai), la Timisoara (17-20 mai), la Tirgu-Mures (17-20 mai) si la Iasi (24-27 mai).

 

La Bucuresti, peste 50 de filme din 26 de tari vor putea fi vazute intre 4 si 13 mai la Cinema Studio si Cinemateca Eforie. Formatia Toulouse Lautrec va deschide Festivalul pe 2 mai cu un concert la Carturesti – Gradina Verona. Pe 12 mai, la Sala ArCuB, concertul Tarkovsky Redux by Lucian Ban, Mat Maneri, Silent Strike si Dan Basu, un fusion de muzica si proiectii live din filme, va marca incheierea acestei editii bucurestene a Festivalului.

 

La Seara de gala a Festivalului, joi, 3 mai, la Cinema PRO, va fi proiectat filmul Le Havre (2011), regia Aki Kaurismäki, film distins cu premiului FIPRESCI si nominalizat pentru Palme d’Or la Festivalul de la Cannes in 2011. Programul festivalului include trei documentare romanesti: Turn off the Lights, regia Ivana Mladenovic (selectionat in competitia Festivalului de Film Tribeca de la New York) – in premiera absoluta in Romania, Dupa Revolutie, regia Laurentiu Calciu si Pacatoasa Teodora, regia Anca Hirte.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect