Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Rac

 

Horoscop
Zilnic

  Nu te baza pe ce iti spun altii ca e m..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Agenda

Calatoriile lui Gulliver

Film | 24 decembrie 2010

Calatoriile lui Gulliver   Din 24 decembrie, in cinematografe ruleaza filmul "Calatoriile lui Gulliver". La Hollywood Multiplex.    Cu: Jack Black, Emily Blunt, Amanda Peet, Catherine Tate, Billy Connolly. Regia: Rob Letterman. ..

Fernando Colunga si Leticia Calderon vin Acasa in „Esmeralda”

Film | 18 decembrie 2010

O poveste de iubire clasica, una dintre cele mai indragite telenovele in intreaga lume, „Esmeralda” vine ACASA de sambata, 18 decembrie, in fiecare zi de la orele 16.30. Leticia Calderon si Fernando Colunga traiesc o frumoasa poveste in &..

Spargatorul de nuci

Film | 16 decembrie 2010

Spargatorul de nuci   Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski sa compuna muzica pentru baletul cu acelasi nume prinde viata pe marile ecrane din Romania in luna decembrie, in Spargatorul de nuci 3D, un film in care imaginatia nu c..

Iluzionistul

Film | 13 decembrie 2010

Iluzionistul   Decembrie aduce in cinematografe un nou film – Iluzionistul. La Hollywood Multiplex.   Cu: Jean-Claude Donda, Edith Rankin, Didier Gustin, Jil Aigrot, Frédéric Lebon, Tom Urie. Regia: Sylvain Chomet..

Megamind

Film | 10 decembrie 2010

Megamind Megamind este cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza ..

Despre alte mame

Film | 15 noiembrie 2010

Despre alte mame   Premiera lunii noiembrie in cinematografe se numeste „Despre alte mame”. Un film romanesc, in regia lui Mihai Ionescu si Tiberiu Iordan. Scenariu: Mihai Ionescu. Cu:  Marius Cordos, Gavril Patru.   ..

Inca un Harry Potter

Film | 26 noiembrie 2010

Inca un Harry Potter   Vineri 26 noiembrie 2010 va avea loc premiera in Romania a filmului “Harry Potter and the Deathly Hallows Part I”.      Regizorul filmului este David Yates, scenariul poarta semnaturile..

Filme documentare britanice

Film | 04 noiembrie 2010

Filme documentare britanice British Council lanseaza proiectul „British Documentary” / „Documentare Britanice” ce include o serie de 12 filme documentare britanice, care vor fi prezentate saptamanal, in fiecare zi de luni, de..

Filmele de la Cannes vin la Bucuresti

Film | 15 octombrie 2010

Evenimentul intitulat "Les Films de Cannes à Bucarest" are loc intre 15 si 21 octombrie, la Cinema Studio, din Capitala si vor fi proiectate, in premiera in Romania, mai multe pelicule selectionate in competitia prestigiosului festival de la C..

Fringe

Film | 30 septembrie 2010

Din 30 septembrie, de luni pana joi, de la 23:00,  Pro Tv difuzeaza serialul Fringe Un agent special FBI, un genial om de stiinta care si-a petrecut ultimii 17 ani inchis intr-un ospiciu si fiul sau, aproape la fel de inteligent, vin la Pro Tv..

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect