Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Pesti

 

Horoscop
Zilnic

  Ai trecut candva printr-o situatie pe ..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiMegamind

Locatie: Hollywood Multiplex   |   Data: 10 decembrie 2010

Megamind


Megamind este cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea.

Si cel mai pagubos.

De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga.

Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata. Asa ca se hotaraste sa creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man. Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade. Asa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lume, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga.H-Multiplex.png

Oare poate cel mai destept om din lume sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data in viata lui? Sau diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni un erou fara voie in propria sa poveste? 

In regia lui Tom McGrath, animatia Megamind ia nastere datorita inconfundabilelor voci ale actorilor: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill, Ben Stiller. Din 10 decembrie la Hollywood Multiplex. 

 

megamind-1.jpg

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect