Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Fecioara

 

Horoscop
Zilnic

  Te lasi condus complet de o persoana ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiNoaptea Albă a Filmului Românesc revine la CinemaPRO

Locatie: in cinematografe   |   Data: 13 sept 2013, 14:39

Pe 20 septembrie 2013, CinemaPRO din Bucuresti găzduiește Noaptea Albă a Filmului Românesc, dedicată celor mai bune producții românești, cu mare succes la public și apreciate pe plan internațional.

Locație de top a evenimentului, CinemaPRO va bucura publicul cu două dintre cele mai savuroase producții românești ale ultimului an, “Love Building” și “Sunt o babă comunistă”.

Primul film care va rula la CinemaPRO în cadrul evenimentului, de la ora 22:00, Love Building, aduce și debutul regizoral, în programul Nopții Albe, al Iuliei Rugină. Distins cu Premiul Publicului și Mențiunea Specială a Juriului la Festivalul Internațional de Film B-EST și avându-i în rolurile principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, Love Building va fi în mod cert unul dintre cele mai îndrăgite titluri ale Nopții. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de trei psihoterapeuți și traineri ai taberei, încearcă să-și reconstruiască poveștile de dragoste. Dar cei trei traineri meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control.

De la ora 24:00, toți cei care îndrăgesc filmele bune pot viziona filmul Sunt o babă comunistă, cel mai recent film lungmetraj al regizorului Stere Gulea, cu o distribuție de excepție formată din Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartău, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu și Alexandru Potocean.Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Biletele pentru Noaptea Albă a Filmului Românesc pot fi achiziţionate de la casa de bilete CinemaPRO, la preţul de 9 lei, de vineri, 13 septembrie.

In cadrul evenimentului desfășurat în București, Cluj, Iași si Timișoara, vor fi proiectate atât producţii recent lansate pe marile ecrane, cât și filme clasice, care au influențat generații de artiști. Din selecție nu lipsesc nici documentare originale sau cele mai bune scurtmetraje româneşti ale anului 2013.

Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, aflat deja la cea de-a patra ediție.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect