Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Pesti

 

Horoscop
Zilnic

  Ai trecut candva printr-o situatie pe ..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiSighisoara Film Festival

Locatie: Sala de Festivitati a Primariei Sighisoara   |   Data: 24 iunie 2010

Cea de-a doua editie „Sighisoara Film Festival” are loc pana pe data de 27 iunie 2010 si, spre deosebire de 2009, extinde conceptul de "gala" a celor mai bune filme de peste an, devenind astfel o "sarbatoare" a lor. Fundatia Romana pentru Educatie si Educatori si Primaria Sighisoara sunt organizatorii evenimentului.

In 2009, SFF a fost un festival dedicat exclusiv filmului romanesc premiat si avea ca principal obiectiv crearea unei platforme de comunicare intre publicul festivalier si realizatorii celor mai importante productii cinematografice autohtone.

2010 aduce in prim plan doua noi sesiuni de proiectii: Premiantele in Aur la marile festivaluri europene si o Tara invitata. Din prima fac parte productiile care au cucerit juriile de la Cannes, Berlin, Locarno si Oberhausen, productii care vor incanta publicul iubitor de film impreuna cu cineastii invitati. Pentru tara invitata, Ungaria sarbatoreste la Sighisoara Film Festival 11 filme premiate alaturi de realizatorii acestora, intr-un cadru specific culturii maghiare.

Nici cei mici nu sunt lasati deoparte: copiii pot participa la ateliere de lucru manual pentru ca toata lumea sa se bucure de o zi cu totul deosebita.

In memoriam... omagiaza creatorii romani de film, actorii, artistii care au ridicat cultura cinematografica romaneasca pe culmi europene. Titanii sarbatoriti la Sighisoara in aceasta a doua editie sunt maestrii Gheorghe Dinica si Stefan Iordache.

Proiectiile au loc in Sala de Festivitati a Primariei Sighisoara, in Club Aristocrat, cinematograful municipiului, iar seara in aer liber, in Piata Cetatii. La toate proiectiile, intrarea este libera.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect