Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Agenda

Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru (7-12 ani)

Eveniment | 27 septembrie 2014

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 27 septembrie, de la ora 15.00, la Atelierul de Bune maniere si politete prin Teatru, unde, prin joc si joaca, cei mici vor intelege si vor asimila mai usor si placut bunele maniere.  Cu ajutorul e..

Copiii au liber la zbânţuială la Balkanik Festival (12 - 14 sept)

Eveniment | 11 sept 2014, 6:28

Creative Arts le dă copiilor liber la zbânţuială la Balkanik Festival Creative Arts îi aşteaptă pe copii la primul Bâlci Urban din Bucureşti, organizat în cadrul Balkanik Festival, între 12 şi 14 septembrie 2014,..

Cursuri de arta si Ateliere de creatie pentru copii si adolescenti

Eveniment | 09 septembrie 2014

Centrul de Artă MORA desfăşoară un program educaţional constând în cursuri de artă şi ateliere de creaţie, prin care cursanţii îşi dezvoltă imaginaţia, spontaneitatea, creativitatea viziunea estetică şi gândirea ..

Programe noi de toamnă Da’DeCe pentru copii 2 - 8 ani

Eveniment | 09 septembrie 2014

Experiența de trei ani fantastici Da’DeCe se concretizează în programe noi de toamnă, pentru copii de 2-8 ani, în locuri culturale, prietenoase și interactive. Începând cu jumătatea lunii septembrie, vă aşteptăm ..

4 Activitati de toamna pentru Copii

Eveniment | 04 septembrie 2014

4 Activitati de toamna pentru Copii: Actorie, Pictura, Astronomie, Povesti despre Bucuresti La Fundatia Calea Victoriei, vacanta copiilor continua si in luna septembrie! J Toamna aceasta se anunta plina de jocuri noi, trucuri de actorie numai unul..

Back to MiniMe!

Eveniment | 15 septembrie 2014

Vesti bune! Cursurile MiniMe de la Fundatia Nadia Comaneci reincep in 15 septembrie 2014. Iata agenda cursurilor care isi au startul in prima saptamana din noul an scolar. NOU! Odata cu acest nou an scolar, participarea la cursurile MiniMe se poate..

Badabing Badabum, sa vina surprizele acum!

Eveniment | 04 septembrie 2014

MiniArtShow by Ioana Ginghina este una dintre primele companii ce promoveaza educatia prin arta si creativitate cu spectacole captivante imbinate cu ateliere de creatie interesante si pline de culoare. Dupa o vacanta binemeritata au inceput inscrier..

Copiii de 6 - 12 ani pot petrece o noapte la Muzeul Antipa

Eveniment | 05 septembrie 2014

Legănați de Deinotherium - Onoapte la Muzeu Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani să-și petreacă o noapte la Muzeu, vineri 5 septembrie 2014, &ic..

Creative Arts încheie vara cu 12 ateliere jucăuşe pentru copii

Eveniment | 29 august 2014

Creative Arts încheie vara cu un weekend de nota 10, organizând nu mai puţin de 12 ateliere de creaţie în trei zile, pentru toţi copiii care vor să-şi petreacă într-un mod creativ ultimele zile de vară. Pe 29, 30 şi 3..

Sfarsit de vara cu Salonul Articolelor Mestesugaresti

Eveniment | 29 august 2014

De vineri 29 august pana duminica 31 august , Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului National al Taranului Roman. Vor fi prezenti producatori traditionali si mesteri populari, creatori si colectionari, de pe la..

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect