Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Agenda

Teatru „Punguta cu doi bani”, in gradina Muzeului „Antipa”

Teatru | 27 iulie 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, alături de Compania de teatru Lupeto, vă invită duminică, 27 iulie 2014, începând cu ora 11.00, în grădina de vară a Muzeului „Antipa” la spectaco..

Ateliere de vacanta pentru copii si parinti

Eveniment | 22 iulie 2014

Între tabere, bunici şi mers în concediu cu părinţii, copiii sunt invitaţi vara aceasta să-şi petreacă o parte din după-amiezile de vacanţă la atelierele Creative Arts, unde vor explora moduri noi de a se juca reciclând cr..

In curand, in cinema : Avioane - Echipa de interventii

Film | 18 iulie 2014

Din data de 18 iulie vine in cinematografele din Romania premiera Avioane: Echipa de interventii. Cu: Ed Harris, Dane Cook, Julie Bowen, Regina King, Jerry Stiller, Fred Willard, Wes Studi, Corri English, Dale Dye. Un film de animatie in regia lui ..

Tabere de vara pentru copii 4 - 8 ani

Eveniment | 14 iulie 2014

Baby Spa Summer Camp Pe 14 iulie Baby Spa inaugureaza programul de tabere de vara. Este vorba despre un nou concept pentru vacanta 2014. Baby Spa Summer Camp se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 8 ani. Aceasta se desfasoara pe module de una sa..

Activitati pentru toti copiii pasionati de lumea preistorica

Eveniment | 07 iulie 2014

Muzeul National de Geologie a lansat o serie de activitati dedicate vacantei de vara pentru toti copiii pasionati de lumea preistorica. Sunt doua programe educationale, interactive, cu proiectii video si aplicatii practice specifice artelor plastice..

Ateliere pentru copii la Roaba de Cultura din Herastrau

Eveniment | 05 iulie 2014

    Ateliere de omizi zâmbărețe și fluturi zglobii susținute de Creative Arts la Roaba de Cultură Creative Arts dedică primul weekend din luna iulie transformărilor miraculoase ale rolelor de carton în omizi și flutur..

Târg de Vară până-n seară la MTR 11-13 iulie 2014

Eveniment | 11 iulie 2014

Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! organizează Târgul de Vară, desfăşurat  în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din şos. Kiseleff nr.3, în perioada 11 iulie-13 iulie 2014. Intrarea ..

Dupa-amiza culturala in Bucuresti

Eveniment | 27 iunie 2014

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Teatrul Nottara vă oferă posibilitatea de a petrece o dupa-amiază de vineri deosebită. Vizitați Muzeul și expoziția temporară ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote ș..

Ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru copii 8-12 ani

Eveniment | 30 iunie 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, la Atelierele „Micii Sanitari”, care se vor desfășura în perioada 30 iunie – 11 iuli..

Scoala de Vara „Antipa” - pentru copii 8 - 15 ani

Eveniment | 30 iunie 2014

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” invită elevii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani să se înscrie la cursurile unei altfel de școli … Școala de Vară „Antipa”, organizat..

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect