Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Agenda

Hai la film sa afli cum sa iti dresezi dragonul

Film | 25 iunie 2014

Acum puteti vedea in cinematografele din Romania premiera «Cum sa iti dresezi dragonul 2”. O animatie 3D. Cu: Gerard Butler, Cate Blanchett, Jonah Hill, Jay Baruchel, Djimon Hounsou, Kristen Wiig, America Ferrera, Kit Harington, Craig Fe..

Broderie din hartie - Ateliere pentru copii

Eveniment | 25 iunie 2014

Broderie din hârtie - Ateliere de creație și educație muzeală pentru copii Muzeul Național de Istorie a României a deschis seria de ateliere de creație și educație muzeală derulate în expoziția temporară Haina îl f..

Spectacol de teatru „Punguta cu doi bani”, in gradina Muzeului „Antipa”

Teatru | 29 iunie 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, alături de Compania de teatru Lupeto, vă invită duminică, pe 29 iunie 2014, începând cu ora 11.00, în grădina de vară a Muzeului „Antipa” la spect..

Ateliere de heraldica numismatica

Eveniment | 30 iunie 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârstele cuprinse între 9 și 14 ani, la Modulul de Heraldică, organizat în perioada 30 iunie – 11 iulie 2014, între orele 10.00 și..

Program de vacanta non-stop

Eveniment | 25 iunie 2014

Program de vacanţă non-stop  Deşi în mod normal cuvântul program şi vacanţă nu par să facă casă bună, Asociaţia Da’ De Ce (fosta De Dragul Artei) vă propune pentru această vară un orar de antrenament prin program..

Campanie de donare de haine si incaltaminte pentru copii

Eveniment | 28 iunie 2014

Dragi parinti, Sambata, 28 iunie 2014, ora 10:00, organizam un altfel de eveniment educativ pentru copii si parinti: Campanie de donare de haine si incaltaminte pentru copii, Kidster Help Box (Cutia cu ajutor a copiilor). Nevoia si cererea a venit d..

Pentru familiile cu copii : Vine vacanța cu trenul Antipa!

Eveniment | 30 iunie 2014

  Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” lansează  oferta educațională de vacanță pentru familiile cu copii. Muzeul „Antipa” propune, și în acest an, diverse programe de educație ştiin..

Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor

Eveniment | 21 iunie 2014

Fotocorner Creative Arts la HamFest Creative Arts participă în weekendul 21-22 iunie la HamFest, festivalul dedicat cățeilor și oamenilor lor, pe care îi așteaptă se se pozeze în postură de căței.   Pentru că instal..

Copiii cu varsta 6 – 12 ani pot petrece o noapte la Muzeul ”Antipa”

Eveniment | 27 iunie 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită, și anul acesta, copiii să-și petreacă o noapte la Muzeu. Demarat sub numele “Legănaţi de Deinotherium”, programul, prin care îi invitam pe copii să ..

Curs de limba engleza prin muzica si joc, pentru copii de 3 – 6 ani

Eveniment | 30 iunie 2014

  Fundatia Nadia Comaneci lanseaza un nou curs in cadrul Centrului MiniMe din Bucuresti. English Music Club este un curs de invatare a limbii engleze prin cantece si jocuri muzicale dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3  si 6 ani. ..

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect