Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Agenda

Iata cum a fost la a doua editie a Academiei de Joaca!

Eveniment | 04 iunie 2014

Explozie de zâmbete și culoare pe terasa mall Promenada, la a doua ediție a Academiei de Joacă! Academia de Joacă a celebrat ziua copilului, 1 iunie, alături de mii de părinți și copii pe teresa mall Promenada. Pentru o zi timpul s-a o..

Târg de haine și accesorii în Centrul Vechi al Bucureștiului

Eveniment | 07 iunie 2014

Odată cu venirea verii, ne pregătim cu toții garderoba pentru noul sezon și avem nevoie de inspirație la tot pasul. Merci Charity Boutique, singura ceainărie caritabilă din România, dă întâlnire tuturor doamnelor și domniș..

Iata programul lunii Iunie la atelierele MiniArtShow

Eveniment | 08 iunie 2014

DUMINICA 8 iunie – Elefantelul Curios 11:00 – Taramul Magic al Printeselor - atelier de creatie 3-9 ani Taramul printeselor este un loc in care toti copiii vor sa ajunga! Vor veni doua printese, Elsa si Belle, care ne vor invata cum s..

Curs de pictura pentru copii

Eveniment | 05 iunie 2014

Clubul de Arta revine! Odata cu venirea verii, Fundatia Nadia Comaneci reia cursurile de pictura din cadrul Centrului MiniMe. Clubul de Arta – Culorile Verii este dedicat in exclusivitate picturii, descoperirii magiei imbinarii culorilor si u..

Cântăreții din ierburi. Aflati de ce canta greierii!

Eveniment | 31 mai 2014

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La Antipa, în spatele uşilor închise. Sâmbăt..

Unde mergem in weekendul copiilor?

Eveniment | 31 mai 2014

    Dragi parinti, actrita Ioana Ginghina si MiniArtShow va pregatesc cu drag si de dragul copiilor activitati interesante, creative, pline de magie, menite sa vina in sprijinul dumneavoastra in ceea ce priveste formarea si educarea oamen..

Copiii sunt asteptati pe 31 Mai și 1 Iunie la Gradina cu Artisti

Eveniment | 31 mai 2014

Copiii Naturii – instalaţie ecologico-fantastică realizată de Creative Arts la Grădina cu Artişti Creative Arts îi așteaptă pe copii la Grădina cu Artiști, pe 31 Mai și 1 Iunie, la cel mai vesel proiect de înfrumusețare ..

Toti copiii sunt invitati de 1 Iunie la Academia de Joaca

Eveniment | 01 iunie 2014

Începe cea de-a doua ediție a ACADEMIEI DE JOACĂ, cel mai mare eveniment dedicat învățării prin distracție 1 Iunie nu este doar Ziua Copilului, ci şi a părinţilor. E ziua când zâmbetele, surprizele şi timpul î..

Incepe Festivalul de Vara "Teatru, Strada si Copil"

Teatru | 30 mai 2014

Începe FESTIVALUL DE VARĂ "TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL" Ediția a 3-a, 30 mai–6 iunie 2014 Teatrul Ţăndărică vă aşteaptă în perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia ediție a FESTIVALULUI de VARĂ ..

De 1 Iunie, pentru copii cu varsta 2 – 10 ani: Creator de instalaţii

Eveniment | 01 iunie 2014

Şi pentru voi 1 Iunie e ziua cea mai importantă din an? Vă gândiţi unde aţi putea s-o petreceţi într-un mod original şi nemaigândit până acum? De 1 Iunie Asociaţia Da’ De Ce vă propune un eveniment altfel &icir..

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect