Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alimentatie

Ce mancaruri le dam copiilor pana la varsta de 15 luni

Ce mancaruri le dam copiilor pana la varsta de 15 luni

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 06 oct 2011

Pentru copiii din aceasta perioada de varsta este necesar sa pasati mancarurile inainte de a le servi. Cu exceptia hriscai si cu moderatie ..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  7133 vizuzalizari Ce mancaruri le dam copiilor pana la varsta de 15 luni  -  0 comentarii Ce mancaruri le dam copiilor pana la varsta de 15 luni citeste Ce mancaruri le dam copiilor pana la varsta de 15 luni

Cum sa alcatuiti o masa echilibrata pentru copii?

Cum sa alcatuiti o masa echilibrata pentru copii?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 03 oct 2011

Atunci cand se apropie ora de masa, totul devine mai complicat: copiii sunt capriciosi, adultii sunt mai nervosi si irascibili si se intampl..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  5757 vizuzalizari Cum sa alcatuiti o masa echilibrata pentru copii?  -  3 comentarii Cum sa alcatuiti o masa echilibrata pentru copii? citeste Cum sa alcatuiti o masa echilibrata pentru copii?

Mic dejun cu zambetul pe buze

Mic dejun cu zambetul pe buze

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 26 sept 2011

Micul dejun, care are la baza oul, este foarte usor de realizat. Daca intr-o dimineata optati pentru un ou ochi la capac, puteti sa-i adauga..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4417 vizuzalizari Mic dejun cu zambetul pe buze  -  0 comentarii Mic dejun cu zambetul pe buze citeste Mic dejun cu zambetul pe buze

Copiii primesc mere la scoala si anul acesta?

Copiii primesc mere la scoala si anul acesta?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 15 sept 2011

Desi anul scolar 2011 – 2012 a inceput deja, problemele cu procurarea si distribuirea merelor in scoli nu sunt inca solutionate. Se es..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  5267 vizuzalizari Copiii primesc mere la scoala si anul acesta?  -  0 comentarii Copiii primesc mere la scoala si anul acesta? citeste Copiii primesc mere la scoala si anul acesta?

Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 29 aug 2011

Lapte organic, semidegresat sau o varianta de lapte vegetal, de exemplu, lapte de soia, migdale, alune salbatice sau quinoa. Toate acestea c..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  6323 vizuzalizari Ce alimente putem pastra la frigider si congelator  -  0 comentarii Ce alimente putem pastra la frigider si congelator citeste Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Ce mananca un copil istet

Ce mananca un copil istet

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 22 aug 2011

“Ce mananca un copil istet” este cartea de bucate de care are nevoie orice parinte. Patrick Holford – expertul in nutritie..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4519 vizuzalizari Ce mananca un copil istet  -  0 comentarii Ce mananca un copil istet citeste Ce mananca un copil istet

Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 04 aug 2011

Ce trebuie sa stim despre lipide? Lipidele (sau corpii grasi) constituie o familie de compusi insolubili in apa. Datorita insolubilitatii i..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  7508 vizuzalizari Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?  -  0 comentarii Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam? citeste Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 14 iul 2011

Proteinele sunt constituenti esentiali ai organismului. Toate proteinele sunt formate din aproximativ 20 aminoacizi din care aproape jumatat..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  8930 vizuzalizari Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?  -  0 comentarii Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic? citeste Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 07 iul 2011

Ce sunt fibrele alimentare? Polizaharidele fara amidon se impart in hidrosolubile (formand geluri, pectine, gume) si insolubile (celul..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  4148 vizuzalizari Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?  -  0 comentarii Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare? citeste Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect