Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alimentatie

Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 04 iul 2011

Trebuie sa incepeti de la incercarea de a stabili o legatura emotionala cu copilul. Terapia prin regresie a fost special creata sa faca aces..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  4167 vizuzalizari Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna  -  0 comentarii Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna citeste Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 30 iun 2011

Stiti cat sunt de necesare vitaminele pentru cresterea si dezvoltarea organismului atat pentru copii, cat si pentru adulti? Va dati seama ce..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  7676 vizuzalizari De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?  -  4 comentarii De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor? citeste De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 23 iun 2011

Cred ca nu exista nicio revista adresata femeilor, care sa nu aloce macar o jumatate de pagina subiectelor privind nutritia: Cum sa slabesti..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  3090 vizuzalizari Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!  -  0 comentarii Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta! citeste Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

Curs de Nutritie Sanatoasa cu dr. Mihaela Bilic

Curs de Nutritie Sanatoasa cu dr. Mihaela Bilic

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 20 iun 2011

  MotherHood Center si dr. Mihaela Bilic va invita la atelierul „Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!”. Incepand cu vars..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  6812 vizuzalizari Curs de Nutritie Sanatoasa cu dr. Mihaela Bilic  -  0 comentarii Curs de Nutritie Sanatoasa cu dr. Mihaela Bilic citeste Curs de Nutritie Sanatoasa cu dr. Mihaela Bilic

Ce rol au mancarurile grase si uleiul in alimentatie?

Ce rol au mancarurile grase si uleiul in alimentatie?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 13 iun 2011

Ce trebuie sa stim despre Grasimile alimentare si Ulei? Din punct de vedere al originii lor, grasimile se impart in grasimi animale, grasim..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  5379 vizuzalizari Ce rol au mancarurile grase si uleiul in alimentatie?  -  1 comentarii Ce rol au mancarurile grase si uleiul in alimentatie? citeste Ce rol au mancarurile grase si uleiul in alimentatie?

De ce avem nevoie de glucide in alimentatie?

De ce avem nevoie de glucide in alimentatie?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 08 iun 2011

Glucidele, numite si carbohidrati sau hidrati de carbon, reprezinta cea mai accesibila sursa de energie pentru organism, asigurand 50-55% d..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  5915 vizuzalizari De ce avem nevoie de glucide in alimentatie?  -  0 comentarii De ce avem nevoie de glucide in alimentatie? citeste De ce avem nevoie de glucide in alimentatie?

Fructele din alimentatia copilului

Fructele din alimentatia copilului

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 30 mai 2011

Fructele si legumele reprezinta singura sursa de vitamina C din dieta. Acesta poate fi cu usurinta distrus prin procesele de preparare termi..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4530 vizuzalizari Fructele din alimentatia copilului  -  0 comentarii Fructele din alimentatia copilului citeste Fructele din alimentatia copilului

Tot ce trebuie sa stim despre Carne si Peste

Tot ce trebuie sa stim despre Carne si Peste

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 26 mai 2011

De regula se consuma carne de pasare, vita, vitel, porc sau vanat. Cel mai frecvent se utilizeaza muschiul scheletic, dar termenul se poate ..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  12961 vizuzalizari Tot ce trebuie sa stim despre Carne si Peste  -  2 comentarii Tot ce trebuie sa stim despre Carne si Peste citeste Tot ce trebuie sa stim despre Carne si Peste

Nutritia optima pentru copil

Nutritia optima pentru copil

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 23 mai 2011

Cu totii dorim sa avem copii sanatosi si fericiti, inteligenti si inventivi. Dar, cu toate acestea, oare luam cu adevarat in considerare fap..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  3797 vizuzalizari Nutritia optima pentru copil  -  0 comentarii Nutritia optima pentru copil citeste Nutritia optima pentru copil

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect