Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alimentatie

De ce nu sunt bune condimentele pentru copii?

De ce nu sunt bune condimentele pentru copii?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 15 mar 2010

Condimentele sunt folosite in diferite preparate culinare pentru a le asigura un gust placut si savoare. Astazi, cand cultura culinara nu ma..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  10297 vizuzalizari De ce nu sunt bune condimentele pentru copii?  -  0 comentarii De ce nu sunt bune condimentele pentru copii? citeste De ce nu sunt bune condimentele pentru copii?

De ce trebuie sa manance copiii BANANE?

De ce trebuie sa manance copiii BANANE?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 11 mar 2010

De ce trebuie sa manance copiii banane? Sunt foarte gustoase atat in stare naturala, cat si in diverse preparate. Delicioasele banane sunt ..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  14783 vizuzalizari De ce trebuie sa manance copiii BANANE?  -  2 comentarii De ce trebuie sa manance copiii BANANE? citeste De ce trebuie sa manance copiii BANANE?

Sfaturi din bucatarie - De ce nu sunt buni cartofii incoltiti

Sfaturi din bucatarie - De ce nu sunt buni cartofii incoltiti

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 08 mar 2010

Ce facem cand mancarea e prea sarata?Daca din greseala am pus prea multa sare in mancare, aveti la indemana o solutie pentru a incerca sa sc..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  11958 vizuzalizari Sfaturi din bucatarie - De ce nu sunt buni cartofii incoltiti  -  1 comentarii Sfaturi din bucatarie - De ce nu sunt buni cartofii incoltiti citeste Sfaturi din bucatarie - De ce nu sunt buni cartofii incoltiti

10 intrebari si raspunsuri despre ALAPTARE

10 intrebari si raspunsuri despre ALAPTARE

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 25 feb 2010

Care este pozitia cea mai adecvata pentru a alapta? Ce trebuie sa faca mama ca sa se acomodeze in aceasta perioada? In timpul alaptatului tr..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  5119 vizuzalizari 10 intrebari si raspunsuri despre ALAPTARE  -  3 comentarii 10 intrebari si raspunsuri despre ALAPTARE citeste 10 intrebari si raspunsuri despre ALAPTARE

De ce e bine sa folosim LAMAILE?

De ce e bine sa folosim LAMAILE?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 08 feb 2010

Provine din India, are un gust acrisor si o culoare care a lansat expresia „galbena ca lamaia”. La inceput era folosita pentru a..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  9778 vizuzalizari De ce e bine sa folosim LAMAILE?  -  0 comentarii De ce e bine sa folosim LAMAILE? citeste De ce e bine sa folosim LAMAILE?

Ce rol au fructele si legumele in alimentatia copiilor

Ce rol au fructele si legumele in alimentatia copiilor

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 18 ian 2010

Cand e momentul inceperii diversificarii alimentatiei copiilor, fructele si legumele devin vedete datorita calitatilor lor nutritionale. Si ..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  5531 vizuzalizari Ce rol au fructele si legumele in alimentatia copiilor  -  1 comentarii Ce rol au fructele si legumele in alimentatia copiilor citeste Ce rol au fructele si legumele in alimentatia copiilor

De ce trebuie sa le dam copiilor PORTOCALE

De ce trebuie sa le dam copiilor PORTOCALE

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 14 dec 2009

De unde provin portocalele?Portocalul face parte din familia citricelor si isi are origina in Asia, in zona India, Pakistan, Vietnam, China...

Articol din categoria Alimentatie copii  -  7524 vizuzalizari De ce trebuie sa le dam copiilor PORTOCALE  -  0 comentarii De ce trebuie sa le dam copiilor PORTOCALE citeste De ce trebuie sa le dam copiilor PORTOCALE

Cum convingeti copiii sa manance tot din farfurie?

Cum convingeti copiii sa manance tot din farfurie?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 23 nov 2009

Uneori mancarea trebuie savurata. Exista preparate culinare care ofera si placere, nu numai calorii. Prin forma, aspect, gust si prezentare...

Articol din categoria Alimentatie copii  -  6423 vizuzalizari Cum convingeti copiii sa manance tot din farfurie?  -  1 comentarii Cum convingeti copiii sa manance tot din farfurie? citeste Cum convingeti copiii sa manance tot din farfurie?

De ce sa mancam toamna Gutui?

De ce sa mancam toamna Gutui?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 16 nov 2009

Unul dintre cele mai parfumate si delicioase fructe ale toamnei este Gutuia. Bogata in vitamine, ea stimuleaza pofta de mancare, taie greata..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  8900 vizuzalizari De ce sa mancam toamna Gutui?  -  0 comentarii De ce sa mancam toamna Gutui? citeste De ce sa mancam toamna Gutui?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect