Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alimentatie

De ce trebuie sa mancam toamna PRUNE

De ce trebuie sa mancam toamna PRUNE

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 19 oct 2009

Ce contin prunele? Apa 80%. Apoi vitaminele A, B1, B2, C si PP, mineralele potasiu, calciu, fier si sodiu, dar si un continut semnificativ d..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  7315 vizuzalizari De ce trebuie sa mancam toamna PRUNE  -  0 comentarii De ce trebuie sa mancam toamna PRUNE citeste De ce trebuie sa mancam toamna PRUNE

De ce sa le dam copiilor STRUGURI toamna

De ce sa le dam copiilor STRUGURI toamna

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 21 sept 2009

Fie ca sunt sub forma de fructe naturale, compot, suc, nectar sau prajituri, strugurii reprezinta o sursa reala de sanatate pentru copii. Re..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  6320 vizuzalizari De ce sa le dam copiilor STRUGURI toamna  -  0 comentarii De ce sa le dam copiilor STRUGURI toamna citeste De ce sa le dam copiilor STRUGURI toamna

LAPTELE, prieten sau nu?

LAPTELE, prieten sau nu?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 24 aug 2009

Alimentatia copiilor nu poate fi disociata de lapte. Este cel mai important produs care ii face sa se dezvolte armonios. Indispensabil pentr..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  5209 vizuzalizari LAPTELE, prieten sau nu?  -  0 comentarii LAPTELE, prieten sau nu? citeste LAPTELE, prieten sau nu?

De ce sa le dam copiilor Piersici?

De ce sa le dam copiilor Piersici?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 17 aug 2009

Copiilor le plac piersicile. Fiindca sunt parfumate, aromate, delicioase. De ce trebuie sa le dati copiilor piersici? Fiindca in arsita veri..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4853 vizuzalizari De ce sa le dam copiilor Piersici?  -  0 comentarii De ce sa le dam copiilor Piersici? citeste De ce sa le dam copiilor Piersici?

Hrana pentru prescolar!

Hrana pentru prescolar!

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 31 mai 2009

  Dupa varsta de 3 ani se considera ca alimentatia copilului nu mai difera fata de cea a adultului. Totusi, specialistii recomanda ca ..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  3499 vizuzalizari Hrana pentru prescolar!  -  0 comentarii Hrana pentru prescolar! citeste Hrana pentru prescolar!

Ce mancam de la 2 la 3 ani?

Ce mancam de la 2 la 3 ani?

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 31 mai 2009

Intre 2 si 3 ani alimentatia copiilor seamana foarte mult cu cea a adultilor. Singurul aliment care se interzice a se introduce in alimentat..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  30349 vizuzalizari Ce mancam de la 2 la 3 ani?  -  2 comentarii Ce mancam de la 2 la 3 ani? citeste Ce mancam de la 2 la 3 ani?

Despre diversificare

Despre diversificare

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 22 mai 2009

Diversificarea este perioada in care se introduc treptat alte alimente decat laptele. Acestea vor fi date cu lingurita. Astazi nutritionist..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4413 vizuzalizari Despre diversificare  -  0 comentarii Despre diversificare citeste Despre diversificare

Tipuri de alimentatie

Tipuri de alimentatie

Categorie: Alimentatie copii | Postat la: 22 mai 2009

Alimentatia adecvata a sugarului este esentiala pentru a asigura cresterea, sanatatea si dezvoltarea bebelusului dumneavoastra la potentialu..

Articol din categoria Alimentatie copii  -  4475 vizuzalizari Tipuri de alimentatie  -  1 comentarii Tipuri de alimentatie citeste Tipuri de alimentatie

Sunt GRAVIDA! Ce mananc?

Sunt GRAVIDA! Ce mananc?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 22 mai 2009

Alimentatia femeilor in timpul sarcinii are o importanta deosebita -de ea depinde atat cresterea si dezvoltarea fatului cat si buna desfasur..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  6310 vizuzalizari Sunt GRAVIDA! Ce mananc?  -  0 comentarii Sunt GRAVIDA! Ce mananc? citeste Sunt GRAVIDA! Ce mananc?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect