Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Fecioara

 

Horoscop
Zilnic

  Te lasi condus complet de o persoana ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alimentatie - Sfaturi pentru alimentatie

Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 21 aug 2012

Reteta zilei, “Salata orientala de vara”, se bazeaza pe multe legume, se prepara foarte usor si este gustoasa si hranitoare. Ave..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  5090 vizuzalizari Salata orientala de vara  -  0 comentarii Salata orientala de vara citeste Salata orientala de vara

Care sunt cauzele cresterii in greutate

Care sunt cauzele cresterii in greutate

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 13 mar 2012

Indiferent de varsta, toate femeile sunt preocupate de propria greutate. Cantarul nu lipseste din casa, caloriile sunt numarate, kilogramele..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  7308 vizuzalizari Care sunt cauzele cresterii in greutate  -  0 comentarii Care sunt cauzele cresterii in greutate citeste Care sunt cauzele cresterii in greutate

Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 29 aug 2011

Lapte organic, semidegresat sau o varianta de lapte vegetal, de exemplu, lapte de soia, migdale, alune salbatice sau quinoa. Toate acestea c..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  5968 vizuzalizari Ce alimente putem pastra la frigider si congelator  -  0 comentarii Ce alimente putem pastra la frigider si congelator citeste Ce alimente putem pastra la frigider si congelator

Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 04 aug 2011

Ce trebuie sa stim despre lipide? Lipidele (sau corpii grasi) constituie o familie de compusi insolubili in apa. Datorita insolubilitatii i..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  6539 vizuzalizari Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?  -  0 comentarii Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam? citeste Ce cantitati de lipide trebuie sa consumam?

Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 14 iul 2011

Proteinele sunt constituenti esentiali ai organismului. Toate proteinele sunt formate din aproximativ 20 aminoacizi din care aproape jumatat..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  8432 vizuzalizari Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?  -  0 comentarii Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic? citeste Ce cantitati de proteine trebuie sa consumam zilnic?

Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 07 iul 2011

Ce sunt fibrele alimentare? Polizaharidele fara amidon se impart in hidrosolubile (formand geluri, pectine, gume) si insolubile (celul..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  3664 vizuzalizari Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?  -  0 comentarii Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare? citeste Stiti de ce ne sunt necesare fibrele alimentare?

Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 04 iul 2011

Trebuie sa incepeti de la incercarea de a stabili o legatura emotionala cu copilul. Terapia prin regresie a fost special creata sa faca aces..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  3736 vizuzalizari Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna  -  0 comentarii Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna citeste Cum le asiguram copiilor mici o nutritie buna

De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 30 iun 2011

Stiti cat sunt de necesare vitaminele pentru cresterea si dezvoltarea organismului atat pentru copii, cat si pentru adulti? Va dati seama ce..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  7247 vizuzalizari De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?  -  4 comentarii De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor? citeste De unde luam vitaminele pentru alimentatia copiilor?

Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

Categorie: Sfaturi pentru alimentatie | Postat la: 23 iun 2011

Cred ca nu exista nicio revista adresata femeilor, care sa nu aloce macar o jumatate de pagina subiectelor privind nutritia: Cum sa slabesti..

Articol din categoria Sfaturi pentru alimentatie  -  2743 vizuzalizari Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!  -  0 comentarii Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta! citeste Nutritie Sanatoasa pentru Familia Ta!

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect