Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Gemeni

 

Horoscop
Zilnic

  Esti un judecator corect, care este ca..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

inapoiImportanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda

posteaza un subiect nou Prima pagina » Comunitate » Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda

 

Clubul de Muzica.ro va propune un gand:
Cat de importanta este includerea copiilor, de la o varsta frageda, in activitati artistice interactive ca expozitiile de pictura sau concertele?
Pe langa studiul dedicat unui instrument, fie ca este vorba de pian, chitara, voce sau pensula, copilul trebuie expus, de mic unui mediu artistic cum sunt expozitiile sau concertele.
In momentul in care sunt expusi scenei, copii devin mult mai increzatori si isi pierd atat timiditatea cat si tracul. Desi unii vad educatia artistica drept un lux, activitatile creative simple pun bazele dezvoltarii copiilor.
A invata sa creezi si sa apreciezi o melodie, un cantec sau o lucrare de arta ( pictura sau sculptura) influenteaza in mod pozitiv urmatoarea generatie. Copiii, dezvoltandu-si astfel de activitati, devin sensibili si plini de compasiune.
De asemenea, studiile arata ca exista o corelatie intre arta si celelalte realizari ale copilului. Tinerii care participa in mod regulat la activitati artistice ca pictura, studiul unui instrument (pian, chitara) si cantatul ( ca exemplu: 3 ore pe zi timp de 3 zile pe saptamana in decursul unui an) au de 4 ori mai multe sanse de a face realizari academice in orice domeniu.

Prin intermediul concertului “Talente in afirmare” organizat de Clubul de Muzica.ro in data de 17 iunie, clubul si-a propus sa sarbatoreasca reusitele copiilor din anul scolar 2015-2016 intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Concertul a fost sustinut de 80 de copii si adulti care au prezentat mai multe genuri muzicale : de la piese de muzica usoara la lucrari de muzica clasica, jazz si piese din repertoriul copiilor.
Cu aceasta ocazie uram din nou : Felicitari copiilor cat si profesorilor indrumatori!
Despre Clubul de Muzica.ro
Clubul de Muzica.ro este o institutie privata de muzica si arte plastice ce ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. De asemenea, la sediul nostru din strada Diligentei nr.7 aveti posibilitatea de face studiu individual gratuit, si de a participa, de 2 ori pe an, la concertele organizate de Clubului de Muzica.ro.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Teodora Plopeanu
Telefon: 0736 577 110
Email: office@clubuldemuzica.ro / clubuldemuzica@gmail.com 

Autor Mesaj

Nu sunt subiecte postate!

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect