Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Concurs

Concurs Bucataria Vesela

Postat la: 02 sept 2010

Concurs Bucataria Vesela

Regulament de participare

Participa ACUM la concursul BUCATARIA VESELA, si poti castiga una dintre cele 2 carti de bucate cu acelasi nume, oferite de Anca Iorgoveanu si Gabriela Popescu

Raspundeti la intrebarile:

Din ce este realizat corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" postata la sectiunea RETETE PENTRU COPII (http://www.prokid.ro/retete/retete_pentru_copii/testoasa_oaki-903/)?

si

Pe cine a invins broasca testoasa, personajul principal din fabula cu acelasi nume, scrisa de Esop? 

Asteptam raspunsul tau pana la data de 30 septembrie 2010! Poti fi unul dintre cei doi castigatori ai cartii BUCATARIA VESELA.

Numele celor 2 castigatori se vor afisa pe site pe data de 01 octombrie 2010. Premiile vor fi expediate prin curier la adresele castigatorilor.

Premiu

Premiul consta in doua carti BUCATARIA VESELA, scrisa de Anca Iorgoveanu si Gabriela Popescu.

Raspuns corect: corpul este realizat din o felie de paine toast, salata de vinete masline verzi si negre sunca. Broasca l-a invins pe iepure.

Castigatori: Cristina Stefan si Andrea Legrand

 

Perioada de desfasurare: 02 sept 2010 - 01 oct 2010

Concursul s-a incheiat!

Stan Daniela:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie (pentru decor)

Mari Bur:
Corpul este realizat dintr-o felie de paine toast. Testoasa a invins iepurele.

Mandruta Alina:
1.Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este format din: corpul se face din paine taiata in forma de semirotund, pe deasupra ungem felia cu salata de vinete pe care asezam cateva rondele de masline; asezam sunca pe o felie mica de paine sau pe o felie dintr-o rosie; iar piciorusele sunt din maslina; frunza de ceapa va face suportul testoasei. 2. Broasca testoasa l-a invins pe iepurele cel laudaros (care spunea ca nu l-a invins nimeni inca).

Mihalache Monica Nicoleta:
un iepure

Ionica Ionescu:
Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este realizat dintr-o felie de paine toast unsa cu salata de vinete si pe care asezam cateva rondele de masline.Broasca testoasa,personajul principal din fabula lui Esop,l-a invins pe iepure.

Danut Cristian Stefan:
Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este realizat dintr-o felie de paine toast. Broasca testoasa, personajul principal din fabula cu acelasi nume, scrisa de Esop, a invins iepurele.

Daniela Tone:
o felie de paine toast, pe iepure

Carmen Laura Maxim:
Paine cu salata de vinete si rondele de masline. Pe iepure.

daria Teica:
pe iepure

Simona Jisa:
1.Capul testoasei eo felie mica de paine sau o felie dintr-o rosie.2. Testoasa l-a invins pe Ahile.

stan claudia mariana:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre si a 2 a intrebare broasca a invins iepurele

Andreea Clipici:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie (pentru decor)

Valentina Gherghe:
1. Corpul testoasei Oaki: o felie de paine taiata semirotund, unsa cu salata de vinete si cateva rondele de masline asezate pe salata. 2. In fabula lui Esop broasca testoasa l-a invins pe iepure.

Daniela Trambitas-Toma:
pe iepure

Cristina Stefan:
Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este realizat dintr-o felie de paine toast iar roasca testoasa, personajul principal din fabula cu acelasi nume, scrisa de Esop, a invins iepurele.

Luciana Codreanu:
paine in forma de semirotund, unsa cu salata de vinete pe care asezam cateva rondele de masline

George Stepanschi:
painetoast.sunca,masline ,ceapa verde...

Mariana Moise:
capul Testoasei Oaki este format din sunca asezata pe o feliuta de paine sau una de rosie; broasca testoasa din fabula siu Esop l-a invins pe iepure

iuliana dobre:
o felie de paine;iepurele

Paul Constantin:
o felie de paine toast

RODICA LUPASCU:
1. Corpul testoasei este realizat dintr-o felie de paine in forma de semirotund pe care se unge salata de vinete (pe care se aseaza cateva rondele de masline). 2. Iepurele a fost invins de broscuta.

Adina-Mirabela Gavriloi:
Corpul testoasei este facut din o felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde,morcov sau rosie.In fabula scrisa de Esop,broasca testoasa a invins un iepure la o cursa de alergare!

pop aurelia:
Ingrediente:o felie de paine toast salata de vinete, masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde,morcov sau rosie (pentru decor.

Liubita Nicolici:
1.corpul testoasei:o felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre,sunca; 2.testoasa a invins iepurele

Otilia Catoiu:
O felie de paine taiata in forma de semirotund

Daniela Carmen Onet:
Paine toast si salata de vinete

Denisa Popa:
o felie de paine toast, salata vinete,, masline verzi si negre, sunca, o codita de ceapa verde, morcov sau rosie(decor)

Marius daniel Filigeanu:
o felie de paine toast, salata de vinete, masline verzi si negre, sunca, o codita de ceapa verde, morcov, rosie

Lena Poteras:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie (pentru decor)

Adrian Cristea:
1. Taie painea in forma de semirotund. Unge felia cu salata de vinete pe care asezi cateva rondele de masline.2. Testoasa la invins pe iepure.

Roxana Grigoras:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie

Mihaela Patrascu:
1). O felie de paine taiata in forma semirotunda, unsa cu salata de vinete si pe care se aseaza cateva rondele de masline. 2). Broasca testoasa di fabula cu acelasi nume a lui Esop, l-a invins pe iepurele renumit pentru rapiditatea lui.

Claudia Lungu:
o felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde testoasa din fabula lui Esop a invins iepurele

loredana marin:
panie,salata de vinete si masline.

draghici florina:
corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" postata la sectiunea RETETE PENTRU COPII este realizat din:o felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre.Broasca testoasa, personajul principal din fabula cu acelasi nume, scrisa de Esop l-a invin pe iepuras.

Georgiana Mihaela LIE:
Pentru "Testoasa Oaki" ne sunt necesare: salata vinete, masline verzis i negre,o felie de paine, sunca, morcov si ceapa pentru decor,frunza ceapa verde. Broasca testoasa a invins iepurele.

ELENA Ogoreanu:
Pentru realizarea retetei "Testoasa Oaki" avem nevoie de: salata de vinete, masline verzi si negre,o felie de paine, sunca, o codita ceapa verde, morcov sau rosie pentru decor. Broasca testoasa a invins pe iepure.

Cosmina Simona MIhalca:
paine si iepure

gabbriela muntean:
Corpul broscutei este format din:o felie de piine toast,salata de vinete,masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde,morcovi si rosii.In fabula broasca a invins iepurasul.

MIHAELA CIOBANU:
dintr-o felie de paine toast, unsa cu salata de vinete si pe care se aseaza cateva rondele de masline; capul e facut din putina sunca asezata pe o bucatica de paine/rosie. Iepurele a fost cel invins

Suzana Grigoras:
Corpul testoasei din reteta este realizat dintr-o felie de paine unsa cu salata de vinete. In fabula lui Esop, broasca testoasa invinge iepurele.

MIHAELA HUTU:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde. broasca a invins iepurele.

Mirela Secan:
o felie de paine toast. broasca testoasa (avem si noi una!) l-a invins pe iepuras

Franguloiu Valentina:
-corpul testoasei Oaki este realizat din:o felie paine toast taiata semirotund,salata de vinete,masline verzi si negre;broasca testoasa l-a invins pe iupure,in fabula scrisa de Esop

Daniela Ionescu:
Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este realizat dintr-o felie de paine unsa cu salata de vinete pe care se aseaza rondele de masline. Broasca testoasa din fabula lui Esop a invins iepurele.

VIORICA GEORGETA NASTASE:
felie de paine toast;iepurele

Cazacu Roxana:
Corpulo testoasei din reteta "Testoasa Oaki" e realizat din paine in forma de semirotund, unsa cu salata de vinete pe care asezi cateva rondele de masline. Broasca testoasa, personajul principal din fabula cu acelasi nume, scrisa de Esop l-a invins pe iepure.

Olga Alexandra Cornea:
Corpul broscutei testoase este este realizat dintr-o felie de paine toast. In fabula Iepurele si broasca testoasa de Esop, broscuta il invinge pe iepure la concursul de alergare.

Cristian Dumitru:
o felie de paine toast, salata de vinete, masline verzi si negre, sunca, o codita de ceapa verde, rosie

Rodica Vadan:
o felie de paine toast ,salata de vinete ,masline verzi si negre, sunca ,o codita de ceapa verde ,morcov sau rosie

Cancel Marilena:
1)Corpul testoasei este realizat dintr-o felie de paine toast,salata de vinete, masline. 2) Pe iepure l-a invins broasca testoasa.

Daniel Moraru:
Corpul testoasei este realizat dintr-o felie de paine, salata de vinete, masline verzi si negre. In fabula lui ESOP, broasca testoasa a invins iepurele

Mihaela Corina Florescu:
1. Corpul Broscutei Testoase este facut dintr-o felie de paine toast unsa cu salata de vinete si ornata cu rondele de masline; 2. Broasca testoasa a invins Iepurele! Multumim pentru concurs!

Vasile Chirila :
Corpul testoasei este format dintr-o felie de paine toast, taiata semirotund, unsa cu salata de vinete ,peste care s-au asezat cateva bucatele de masline negre si verzi.

POPA STOICAN FELICIA:
Testoasa din reteta este o felie de paine cu vinete, iar testoasa din fabula l-a invins pe iepure.

Cristina Stan :
frunza de ceapa

Cristina-Oana Petre:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie (pentru decor)

Lidia Ilie:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca , l-a invins pe iepure

Gabriela Muresan:
reteta este realizata din paine toast, iar broasca testoasa a invins iepurele in fabula

Mihai Priboi:
broasca testoasa este facuta din o felie de paine toast, salata de vinete,masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde, morcov sau rosie; in fabula lui esop testoasa il invinge pe iepure

Cristina elena Urse:
din paine,salata de vinete si rondele de masline ;pe iepure

Monica Osan:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie

Radu Flore:
o felie de paine toast

Mihaela Dinca:
frunza de ceapa

MARIANA BADEA:
CORPUL TESTOASEI ERA REALIZAT DIN PAINE TOAST,SUNCA,CONSIDER CA SALATA DE VINETE ESTE CARAPACEA SI TESTOASA L-A INVINS PE IEPURE

Iuliana Dugan:
o felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre

Stela Matei:
corpul testoasei oaki este facut dintr-o felie de paine unsa cu salata de vinete si presarata cu masline verzi

Ruxandra Dragusin:
1.paine in forma de semirotund unsa cu salata de vinete si cateva rondele de masline 2. pe iepure

IOANA CATALINA VASILE:
gfdgfhgjhg

Veronica Iordache:
o felie de paine toast, salata de vinete, masline verzi si negre, sunca, o codita de ceapa verde

Viorica Neacsu:
1. Rasp. "o felie de paine toast"; 2. Rasp. "pe iepure"

Aurelia Andrei:
o felie de paine toast,vinete,masline,sunca

Oana-andreea CORNECI:
paine toast

Paul Cristian Geletu:
piine

IULIA SAVA:
paine

Daniela Ciochir:
o felie de paine toast, salata de vinete,masline verzi si negre,sunca,o codita de ceapa verde,morcov sau rosie[pentrudecor].

Mancas Daniela:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie (pentru decor)

Adriana Stanescu:
o felie de paine toast cu salata de vinete si rondele de masline; pe iepure

Adriana Madalina Dumitrascu:
Corpul testoasei din reteta "Testoasa Oaki" este format din: o felie de paine toast, salata de vinete, masline verzi si negre.

vasilescu ana maria:
Corpul este facut din salata de vinete, l-a invins pe iepure.

Monica Medrea:
o felie de paine,codita-ceapa verde,morcov sau rosie,salata de vinete,masline,sunca.

Larisa Gorgos:
o felie de paine,codita-ceapa verde,morcov sau rosie,salata de vinete,masline,sunca.

Pantelimon Elena simona:
este realizat din paine unsa cu salata de vinete.

Iuliana Tudorache:
paine,vinete

CATALINA ITU:
1)Corpul testoasei este realizat din paine in forma de semirotund, unsa cu salata de vinete si ornata cu cateva rondele de masline. 2) Broasca testoasa l-a invins pe iepure.

Luminita Diaconu:
O felie de paine toast,salata de vinete,masline verzi si negre,sunca.iNTREBAREA 2: Iepurele

Claudia elena Capitanu:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde

Lucica Oprea:
1 o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca o codita de ceapa verde morcov sau rosie 2 broscuta l-a invins pe iepuras

Ioana Rotundu:
1. paine taiata semirotundu unsa cu salata de vinete; 2. iepurele

Andrea Legrand:
O felie paine toast,salata de vinete,sunca,masline negre si verzi,o codita de ceapa verde,rosie sau morcov pt decor.L-A INVINS PE IEPURE

Bunda Cristina:
primul raspuns: o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre si al doilea: iepurele

OANA MARIA POP:
Corpul broscutei este facut din paine si vinete. Broscuta a invins pe iepuras.

Ana-Maria Oborocea :
corpul este realizat din o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca, iar broasca la invins pe iepure

Alexandra Costea:
frunza de ceapa si iepurele

Emanuela maria Vass:
o felie de paine toast salata de vinete masline verzi si negre sunca si broasca testoasa a invis iepurele

 

Concursuri care s-au incheiat

» Castiga 1 invitatie la atelierul "Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani)"

» 10 vouchere cu 25% reducere la conferinta Fundatiei Nadia Comaneci

» Castiga o CARTE cu CD AUDIO "Avioane"

» Carti de activitati Disney English

» CONCURS – Juniori de succes

» Cum sa interactionam cu copilul prin joc

» Concurs pentru mamici - Melkior te face mai frumoasa!

» Concurs "Editura All"

» Concurs Baby Expo

» Concurs Teatrul Tandarica

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs "Papusile Muppets"

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs "Editura All"

» Concurs KINODISEEA

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Funland

» Concurs "Winnie de Plus"

» Concurs Funland

» Concurs "Centrul Active Learning"

» Concurs Funland

» Cu Megamind ai mega-animatii

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Hollywood Multiplex - Megamind

» Concurs Pufies

» Concurs Funland

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Funland

» Concurs Pufies

» Concurs Puffies

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pufies

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Funland

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Teatrul Itinerant Tandarica

» Concurs Teatrul Itinerant Tandarica

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Kids Fun Expo

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Eco.kid - A preveni este mai usor decat a trata

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs MotherHood pentru GRAVIDE

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs TANDARICA

» Concurs CARREFOUR

» Concurs TANDARICA

» Concursul CARREFOUR

» Concurs TANDARICA

» Concursul KA

» Concursul Un cadou frumos pentru un zambet sanatos

» Concursul Teatrul TANDARICA

» Concurs MediaPro Distribution

» Cum stabilesti programul zilnic al copilului tau?

» Ce metode de relaxare ai, ca mama?

» Trimite un desen realizat de copilul tau!

» Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii de 4-6 ani

» 10 carti “Ghidul in materie de fete pentru baieti” - Editura Corint Junior

» 10 carti “Cum sa-ti instruiesti parintii” - Editura Corint Junior

» Castiga un CURS la "Atelierul de Bune Maniere si politete prin Teatru"

» Alegeti sexul viitorul vostru copil

» Nadia Comaneci - “Scrisori catre o tanara gimnasta”

» Fii o mamica in tendinte cu Melkior!

» Concurs "Editura All"

» Concurs Editura Aramis

» Concurs Editura Aramis

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Baby Expo

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs imagini

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Shakespeare School"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Winnie de Plus"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» Concurs "Centrul Active Learning"

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pufies

» Concurs Tandarica

» Concurs Pufies

» Concurs Pufies

» Concurs Pufies

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» CLEVER children – Kids and Teens Training

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Tandarica

» Concurs Hollywood Multiplex - Despicable Me

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Eco.Kid

» Concurs SHREK

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pixul Fermecat

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Revista Baby

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Eco.kid - A preveni este mai usor decat a trata

» Concurs TANDARICA

» CONCURS „Violet by Andreea Marin Banica”

» Concursul MESAJUL DIN BURTICA

» Concurs TANDARICA

» Concurs Z

» Concurs TANDARICA

»

» Concurs TANDARICA

» Concurs TANDARICA

» Concurs TANDARICA

» Concursul TANDARICA

» Concursul Carrefour

» Concursul lunii SEPTEMBRIE

» Cum iti alinti copilul?

» Trimite o scurta poveste despre relatia ta cu bebelusul tau!

» Esti insarcinata, care a fost cel mai frumos sentiment pe care l-ai descoperit in aceasta perioada?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect