Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Concurs

Concurs Eco.Kid

Postat la: 02 sept 2010

Concurs Eco.Kid

Regulament de participare

Participa ACUM la concursul A preveni este mai usor decat a trata TM, lansat de Eco.kid, si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in seturi a cate 3 produse, oferite de Eco.kid

Ce trebuie sa faci pentru a participa la Concurs?
Citeste mai jos povestea produselor Eco.kid apoi autentifica-te si raspunde la urmatoarea intrebare: Prin ce sunt diferite sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive?

Pana cand te poti inscrie la Concurs?
Asteptam raspunsul tau pana la data de 30 septembrie 2010 !

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti. Numele celor 3 castigatori se vor afisa pe site pe data de 01 octombrie 2010. Premiile vor fi expediate prin curier la adresele castigatorilor.

 

Premiu

A preveni este mai usor decat a trata™
Eco.kido alegere mai sanatoasa pentru copiii nostri si pentru mediuecokid_banner_fetita_300_min.jpg

Eco.kid este o gama australiana, special conceputa pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Pielea si scalpul unui copil produc de aproximativ sase ori mai putin sebum zilnic decat cele ale unui adult si poate fi sensibila la parfumuri sintetice, coloranti, conservanti si surfactanti agresivi. Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si care poate sa ajute la prevenirea problemelor comune cu care se confrunta acest grup de varsta.

Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Castigatori: Andreea Chimu, Nina Buciuscan si Liliana Rusu

 

Perioada de desfasurare: 02 sept 2010 - 01 oct 2010

Concursul s-a incheiat!

Alexandra cristina Nita:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali

Mari Bur:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt create special pentru parul scalpul si pielea copiiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Elena Banu:
Nu contine conservanti,coloranti sau parfumanti artificial,am o problema foarte mare cu fetita mea de 6 anisori are parul foarte cret,si acest sampon organic face minuni pentru scalpul si carliontii ei!

Cancel Marilena:
rodusele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.

Mandruta Alina:
ampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care sampoanele Eco.kid sunt diferiti de celelalte sampoane.

Anca Sutan:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contin conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. De asemenea, ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive, ca toate produsele eco.kid previn poluarea mediului incanjurator.

Mihalache Monica Nicoleta:
utilizeaza substante organice

Marcel robert Duran:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Pentru ca parul uman nu este solubil si tehnologiile noastre de curatare sunt non-ionice, echilibrul natural al parului nu este practic deranjat prin procesul nostru de curatare. Acest proces asigura lasarea parului fara sa fie incurcat, chiar si fara balsam, fapt care ajuta mult la reducerea varfurilor despicate, palirea culorii si ruperea parului.

Ionica Ionescu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite pentru ca ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Nicoleta Marcu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi

Danut Cristian Stefan:
Produsele Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

iuliana SCINTEIE:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.

Daniela Tone:
prin tehnologia lor

Maria Iovanel:
hidratante emoliente curatatoare

Munteanu Geanina Paraschiva:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

daria Teica:
Samponul eco.kid Prevent Sensitive este pentru piele delicata si sensibila

stan claudia mariana:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.

Andreea Clipici:
Eco.kid este o gama australiana, special conceputa pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Geanina Sima:
Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

anda ghelber:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

petre ograda:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Gabriela Ghelber:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Veronica Glodeanu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Gabriela Berechet:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Valentina Gherghe:
Samponul eco.kid Prevent contine 6% uleiuri esentiale pure si 95% esente de plante organice. Samponul eco.kid Prevent Sensitive contine 3% uleiuri esentiale si 97% esente de plante organice

Gyongyi Hatala:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala.

Cristina Hriscu:
Aceste sampoane sunt diferite fata de celelate sampoane scoase pe piata deoarece sunt special concepute pentru prevenirea si tratarea problemelor scalpului,parului si pielii copiilor. Aceste sampoane eco.kid sunt produse organice, sanatoase si responsabile fata de mediu.

Florentina Corpaciu:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Ramona Georgescu:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Ionica Serban:
Eco.kid ajuta la prevenirea uscarii scalpului si iritarii pielii pentru ca foloseste combinatii unice de ingrediente certificate organic, derivate in mod natural si hipo-alergenice si nu utilizeaza sulfati, silicon, conservanti artificiali, parfumuri sau coloranti. Eco.kid Prevent Sensitive este un sampon delicat, derivat din plante, special formulat pentru a fi utilizat in fiecare zi pe pielea tanara si sensibila. Intr-un singur pas, puteti curata delicat si ajuta ca parul vostru sa devina neatragator pentru paduchi, fiind excelent pentru utilizare zilnica atunci cand exista o probabilitate mica spre medie de expunere la paduchi. Poate fi utilizat de catre toata familia si ar trebui utilizat pentru a ajuta parul sa devina neatragator pentru paduchi.

Iulia Caplea:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Daniela Trambitas-Toma:
cel sensitive e 97% derivat din plante, pentru piele sensibila sau lipsa unei epidemii de paduchi

Ildiko Szabo:
produsele eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afacteaza copii

pop aurelia:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

iuliana dobre:
contin substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contin conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.Produsele sunt organice

Paul Constantin:
. Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si care poate sa ajute la prevenirea problemelor comune cu care se confrunta acest grup de varsta.

ANDREEA BANUTA:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice.

Emanuela maria Vass:
Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si care poate sa ajute la prevenirea problemelor comune cu care se confrunta acest grup de varsta.

Cristina Mieruta :
ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului

Adina-Mirabela Gavriloi:
Samponul Prevent Sensitive este folosit in cazul pielii delicate si sensibile,cu un scalp cu prurit sau care se descuameaza!

camelia al kawadri:
ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Liubita Nicolici:
Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii, ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei

Gianina Iftime:
eco.kid este conceputpentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor, utilizeaza substatnte organice certificate, fara sulfati,fara substantesintetice.Eco.kid este o gama ecologica si prietenoasa copiilor. Sunt produse care hidrateaza scalpul copiil, emoliente,curatatoare ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteazacopii.ajuta la prevenirea poluarii apelorsi a planetei.

Otilia Catoiu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala.

Daniela Carmen Onet:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta.

Lena Poteras:
co.kid este o gama australiana, special conceputa pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.

Ionela Silvia Roxana Cojocareanu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Eugenia Banu:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Adrian Cristea:
Ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic.

gabriela tibichi:
Nu contin conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.Este o gama de sampoane ecologice si prietenoasa cu parul copiilor.

Lucia Cristina Lazar:
Sampoanele Eco.kid sunt special conceputa pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani deoarece utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.

Claudia Lungu:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele.

draghici florina:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care sunt diferite de ceilalte sampoane.

PAULA MIHAI:
Care este intrebarea ?

mihaela scurtu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Elena gabriela Tabacaru:
Nu contin conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Sunt usor biodegradabile si prietenoase cu mediul acvatic.

Loredana Paius:
ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi

Liliana Rusu:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Ana-Maria Ispas:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive evita actiunea detergenta pentru indepartarea sebumului si murdariei prin folosirea unei actiuni solvente.

Alexandra Vasilescu:
Sampoanele Eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune "dry cleaning",nu cu actiune detergenta.Sistemul principal de curatare este un "complex curatator botanic" derivat din esente pure de plante-100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala.

Zanica Helmis:
sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite prin faptul ca utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Ajuta si la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.

Cosmina Simona MIhalca:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Andreea Simona Paraschiv:
previne problemele comune cu care se confrunta copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani

Carmen Laura Maxim:
sunt special concepute pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului si pielii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani

Simona-Alina Stoica :
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

George Porumb:
Ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de par.

simona brandusa:
sunt diferite prin substantele care ajuta la protejarea copilului

Mihaela Uglea:
Ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Mirela Secan:
produsele eco.kid nu contin coloranti, conservanti, parfumanti, sulfati, substante sintetice, chimicale, surfactanti agresivi... adica toate relele dintr-un sampon obisnuit. Gama eco.kid este organica, ecologica, prietenoasa cu copiii si cu pielea lor

Daniela Ionescu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic.

MIOARA CLIMESCU:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Alexandra Zeres:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Alina Marginean:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Rodica Vadan:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Laura Muresan:
utilizeaza substante organice certificate, ingredieste o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta,ente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali,

Daniel Moraru:
utilizeaza substante organice, biodegradabile, fara sulfati, fara substanet sintetice.Nu contin coloranti, conservanti sau parfumanti artificiali

Elena Zamfir:
Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Simona Nedelcu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive nu contin conservanti, coloranti, sulfati. Aceste sampoane ajuta la prevenirea varfurilor despicate, parului incurcat ale copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

RAMONA-MARIA bloanta:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.Prevent nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

Elena Chirila :
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.Prevent nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

Vasile Chirila :
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.Prevent nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

Valentina Bloanta:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi.Prevent nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

POPA STOICAN FELICIA:
Aceste sampoane au rolul de apreveni anumite neplaceri in ceea ce priveste parul sau scalpul. Sunt diferite de sampoanele obisnuite deoarece nu contin coloranti sau conservanti si nu este riscul de a irita pielea capului.

Gianina Pavel:
ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Lorena Alexoaei:
sunt facute doar din substante organice

Gabriela Muresan:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt destinate copiilor cu varste intre 3-12 ani, au o formula speciala pentru prevenirea si tratarea problemelor parului, scalpului, au in compozitie substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii. Se adreseaza copiilor cu varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi, ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Iuliana Tudorache:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Read more: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:deoDFJ31hL0J:thingsbyms.blogspot.com/2010/06/sampoanele-ecokid-prin-ce-se-deosebesc.html+sampoanele+eco.kid+Prevent+si+Prevent+Sensitive%3F&cd=3&hl=ro&ct=clnk&gl=ro#ixzz0zDG7Q09D Under Creative Commons License: Attribution

STEFANIA TABACELEA :
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Simona-Ruxandra Olteanu:
Ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Georgiana Mtroi:
Nu contine coloranti, consertvanti, parfumanti artificiali, substante sintetice. Este o gama de produse organica, sanatoasa, eficienta, prietenoasa cu mediul si cu copii.

Cristian Popescu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Cristina elena Urse:
sunt diferite deoarece sunt responsabile ecologic si prietenoase cu copiii.

raluca mandache:
Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

Ivona Nita:
eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

VIORICA GEORGETA NASTASE:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi

Mihaela Dinca:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Dorina-Mariana Tarta:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta.

Andrada Tarta:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta.

Mihaela Cepoiu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului la copii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp cu mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi; de asemenea, contin substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice, fara coloranti, conservanti sau parfumanti artificiali, fiind in acelasi timp o gama responsabil ecologica, speciala pentru parul si scalpul copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

MARIANA BADEA:
SUNT EXCEPTIONALE PENTRU PAR ,SCALP SI PENTRU PLANETA.ELE OFERA O SOLUTIE UNICA SI IN TOTALITATE NATURALA PENTRU CURATAREA TUTUROR TIPURILOR DE PIELE SI PAR.

Iuliana Dugan:
este o gama de produse organica, mai sanatoasa pt parul,scalpul si pielea copiilor

Radu Tiberiu Radu:
este organic

Cristina Radu:
este un sampon organic

Andreea Anghelache:
Eco.kid este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii, ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi

Bianca Zamfirescu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala

Veronica Iordache:
ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par;

Chirita Mirabela:
30 septembrie 2010

Aurelia Andrei:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Paul Cristian Geletu:
piine

Roxana Dumitrascuta:
Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi. Produsele eco.kid pentru piele – hidratante, emoliente, curatatoare – ajuta la prevenirea problemelor pielii care afecteaza copiii, cum ar fi dermatitele, eczemele, eruptiile cutanate si patrunderea nedorita a chimicalelor in piele. Produsele eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor noastre si a planetei.

IULIA SAVA:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.

Daniela Ciochir:
nu contine conservanti,coloranti sau parfumanti artificiali.

Mancas Daniela:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par.

Roxana Savulescu:
Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12

Andreea Chimu:
Prin asta sunt diferite sampoanele eco.kid si prevent si sensitive , sampoanele eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi

Adriana Stanescu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par.

ANGELA RUSU:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic.

Alina Berzantu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic

Vali Berzantu:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive previn despicarea varfurilor si incurcarea parului, uscarea scalpului si aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic

Alina Elena Cocan :
Sampoanele eco.kid previn vârfurile despicate, parul încurcat dar alunga si paduchii

Mariana Moise:
Samponul Eko.Kid Prevent poate fi folosit zilnic pentru pielea tanara, in timp ce samponul Eco.Kid poate fi utilizat zilnic pentru pielea tanara dar si SENSIBILA

Mihaela Camara:
Prin faptul ca utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali.

Larisa Gorgos:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Jan Burtia:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Margareta Caraman:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Ana Petriuc:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Loredana Garaboi:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Vera Mitrea:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Marescu Victoria:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Radu Bucur:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Vlad Condrea:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi.

Alina-Ioana Vacaru :
Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si care poate sa ajute la prevenirea problemelor comune cu care se confrunta acest grup de varsta. Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi

CATALINA ITU:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite deoarece Eco.kid utilizeaza substante organice certificare si ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice.Aceste sampoane sunt special create pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Lucica Oprea:
sampoanele utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali

Cristina-Oana Petre:
utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.Produsele pentru ingrijirea parului eco.kid ajuta la prevenirea aparitiei problemelor parului si scalpului care afecteaza copiii, cum ar fi varfurile despicate, parul incurcat si un scalp insotit de mancarime, in acelasi timp facand parul neatragator pentru paduchi

Oana Elena Pirciu :
ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par

OANA MARIA POP:
Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii.

Ana-Maria Oborocea :
sampoanele utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii

Alexandra Costea:
Eco.kid utilizeaza substante organice certificate, ingrediente usor biodegradabile, fara sulfati, fara substante sintetice. Nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este o gama responsabila ecologic si prietenoasa cu copiii. Eco.kid este o gama de produse organica, mai sanatoasa, mai prietenoasa cu mediul si mai eficienta, formulata exclusiv pentru parul, scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si care poate sa ajute la prevenirea problemelor comune cu care se confrunta acest grup de varsta.

VIORICA RUSU:
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite: ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

violeta vlasceanu:
ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Corina Alexandrescu:
ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului curatator botanic in aceste produsele creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.

Ioana Adriana Ardelean :
Nu contin substante sintetice sau sulfati si previn si trateaza probleme parului, scalpului si pielii

 

Concursuri care s-au incheiat

» Castiga 1 invitatie la atelierul "Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani)"

» 10 vouchere cu 25% reducere la conferinta Fundatiei Nadia Comaneci

» Castiga o CARTE cu CD AUDIO "Avioane"

» Carti de activitati Disney English

» CONCURS – Juniori de succes

» Cum sa interactionam cu copilul prin joc

» Concurs pentru mamici - Melkior te face mai frumoasa!

» Concurs "Editura All"

» Concurs Baby Expo

» Concurs Teatrul Tandarica

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs "Papusile Muppets"

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs "Editura All"

» Concurs KINODISEEA

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Funland

» Concurs "Winnie de Plus"

» Concurs Funland

» Concurs "Centrul Active Learning"

» Concurs Funland

» Cu Megamind ai mega-animatii

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Hollywood Multiplex - Megamind

» Concurs Pufies

» Concurs Funland

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Funland

» Concurs Pufies

» Concurs Puffies

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pufies

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Funland

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Teatrul Itinerant Tandarica

» Concurs Teatrul Itinerant Tandarica

» Concurs Eco.Kid

» Concurs Kids Fun Expo

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Eco.kid - A preveni este mai usor decat a trata

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs MotherHood pentru GRAVIDE

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs TANDARICA

» Concurs CARREFOUR

» Concurs TANDARICA

» Concursul CARREFOUR

» Concurs TANDARICA

» Concursul KA

» Concursul Un cadou frumos pentru un zambet sanatos

» Concursul Teatrul TANDARICA

» Concurs MediaPro Distribution

» Cum stabilesti programul zilnic al copilului tau?

» Ce metode de relaxare ai, ca mama?

» Trimite un desen realizat de copilul tau!

» Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii de 4-6 ani

» 10 carti “Ghidul in materie de fete pentru baieti” - Editura Corint Junior

» 10 carti “Cum sa-ti instruiesti parintii” - Editura Corint Junior

» Castiga un CURS la "Atelierul de Bune Maniere si politete prin Teatru"

» Alegeti sexul viitorul vostru copil

» Nadia Comaneci - “Scrisori catre o tanara gimnasta”

» Fii o mamica in tendinte cu Melkior!

» Concurs "Editura All"

» Concurs Editura Aramis

» Concurs Editura Aramis

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Baby Expo

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura Aramis"

» Concurs imagini

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Shakespeare School"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Winnie de Plus"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs "Editura All"

» Concurs Tandarica

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» Concurs "Centrul Active Learning"

» Concurs Tandarica

» Concurs Tandarica

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pufies

» Concurs Tandarica

» Concurs Pufies

» Concurs Pufies

» Concurs Pufies

» Concurs Funland

» Concurs Tandarica

» CLEVER children – Kids and Teens Training

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Tandarica

» Concurs Hollywood Multiplex - Despicable Me

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Eco.Kid

» Concurs SHREK

» Concurs Bucataria Vesela

» Concurs Pixul Fermecat

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Revista Baby

» Concurs Funland

» Concurs Funland

» Concurs Eco.kid - A preveni este mai usor decat a trata

» Concurs TANDARICA

» CONCURS „Violet by Andreea Marin Banica”

» Concursul MESAJUL DIN BURTICA

» Concurs TANDARICA

» Concurs Z

» Concurs TANDARICA

»

» Concurs TANDARICA

» Concurs TANDARICA

» Concurs TANDARICA

» Concursul TANDARICA

» Concursul Carrefour

» Concursul lunii SEPTEMBRIE

» Cum iti alinti copilul?

» Trimite o scurta poveste despre relatia ta cu bebelusul tau!

» Esti insarcinata, care a fost cel mai frumos sentiment pe care l-ai descoperit in aceasta perioada?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect