Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Alege numele copilului

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

In acest moment vedeti numele de baiat. Selectati o litera din lista de mai sus.

fata

baiat

Asteptati...

 

fata       baiat

Zi-i pe nume!

Desi la prima vedere pare un lucru foarte simplu, alegerea numelui unui copil este un moment foarte important atat pentru parinti, cat si pentru destinul celui care-l va purta. Se spune ca frumusetea si rezonanta unui nume isi pune amprenta asupra destinului purtatorului. Numerologii sustin ca numele scurte definesc persoane dinamice si active, in timp ce numele lungi carcaterizeaza firile mai visatoare si melancolice. De asemenea, conteaza prima litera numelui, numarul de vocale si de consoane ale cuvantului, originea si semnificatia acestuia.

Mai mult decat atat, studiile demonstreaza ca la nivel subconstient oamenii incearca sa se comporte in conformitate cu semnificatia numelui. Ca urmare, parintii au devenit foarte selectivi in alegerea numelui copilului si cauta cat mai multe informatii in acest sens. Aici gasiti o lista cu cele mai frumoase nume pentru fete si baieti, cu originea si semnificatia lor.

Va place numele unei actrite, al unui cantaret, al unui personaj dintr-o carte sau al unei prezentatoare TV. Vi se pare cea mai inspirata alegere pentru numele copilului dvs. Credeti ca el va pastra ceva din gloria si stralucirea celebritatilor care l-au transformat in renume. Acum aveti la dispozitie o lista intreaga de sugestii  in ordine alfabetica.

Si fiindca ne place sa ne jucam la orice varsta, aveti posibilitatea de a vota numele preferate, dar si de a propune nume noi, astfel ii vom ajuta pe cei care cauta nume speciale pentru copiii lor.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect