Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Povesti

FLORIN BUSUIOC cauta raspunsuri la intrebarile FIICELOR sale

FLORIN BUSUIOC cauta raspunsuri la intrebarile FIICELOR sale

Categorie: Povestea lunii | Postat la: 10 sept 2009

A fost odata ca niciodata, 12 martie. O data ca nici o data. Data la care Natalie, copila frumoasa si nastrusnica mijea incetisor ochii spre..

Articol din categoria Povestea lunii  -  4529 vizuzalizari FLORIN BUSUIOC cauta raspunsuri la intrebarile FIICELOR sale  -  0 comentarii FLORIN BUSUIOC cauta raspunsuri la intrebarile FIICELOR sale citeste FLORIN BUSUIOC cauta raspunsuri la intrebarile FIICELOR sale

ANDREEA ESCA va citeste povestea

ANDREEA ESCA va citeste povestea

Categorie: Povesti | Postat la: 31 aug 2009

  DEGETEL de Charles Perrault (cartea se gaseste la Carturesti.ro) A fost odata o familie foarte saraca de taietori de lemne. Cand n..

Articol din categoria Povesti  -  5486 vizuzalizari ANDREEA ESCA va citeste povestea  -  0 comentarii ANDREEA ESCA va citeste povestea vezi video citeste ANDREEA ESCA va citeste povestea

De ce nu avea Andreea Esca timp pentru povesti in copilarie?

De ce nu avea Andreea Esca timp pentru povesti in copilarie?

Categorie: Povestitori | Postat la: 31 aug 2009

prokid : Ce fel de povesti va fascinau in copilarie?Andreea Esca : Nu am fost niciodata fascinata de povesti pentru ca nu eram genul care sa..

Articol din categoria Povestitori  -  4896 vizuzalizari De ce nu avea Andreea Esca timp pentru povesti in copilarie?  -  1 comentarii De ce nu avea Andreea Esca timp pentru povesti in copilarie? citeste De ce nu avea Andreea Esca timp pentru povesti in copilarie?

LUPUL SI MIELUL - fabula

LUPUL SI MIELUL - fabula

Categorie: Fabule | Postat la: 03 aug 2009

A fost odata ca niciodata un lup infometat, care incerca sa gaseasca ceva de mancare pentru a-si potoli foamea.  Trecusera mai multe zi..

Articol din categoria Fabule  -  13764 vizuzalizari LUPUL SI MIELUL - fabula  -  3 comentarii LUPUL SI MIELUL - fabula citeste LUPUL SI MIELUL - fabula

CONDURII PRINTESELOR de Fratii Grimm

CONDURII PRINTESELOR de Fratii Grimm

Categorie: Povesti | Postat la: 31 iul 2009

La capatul pamantului traia un rege foarte iubit de popor, dar care nu era fericit.In viata sa exista un secret care il preocupa toata ziua ..

Articol din categoria Povesti  -  4070 vizuzalizari CONDURII PRINTESELOR de Fratii Grimm  -  1 comentarii CONDURII PRINTESELOR de Fratii Grimm citeste CONDURII PRINTESELOR de Fratii Grimm

GRATIANA LAZARESCU

GRATIANA LAZARESCU

Categorie: Povestitori | Postat la: 16 iul 2009

Autor de literatura pentru copii, proza si dramaturgie, Gratiana LAzArescu a castigat in anul 2008 unul dintre cele mai apreciate premii lit..

Articol din categoria Povestitori  -  3650 vizuzalizari GRATIANA LAZARESCU  -  0 comentarii GRATIANA LAZARESCU citeste GRATIANA LAZARESCU

ANDI MOISESCU povesteste despre DAVID si LUCA

ANDI MOISESCU povesteste despre DAVID si LUCA

Categorie: Povestea lunii | Postat la: 07 iul 2009

 "Sunt tatal a doi copii de vis" Sunt zambetul cu care ma intampina amandoi in fiecare dimineata, cand eu ma trezesc greu, i..

Articol din categoria Povestea lunii  -  6099 vizuzalizari ANDI MOISESCU povesteste despre DAVID si LUCA  -  2 comentarii ANDI MOISESCU povesteste despre DAVID si LUCA citeste ANDI MOISESCU povesteste despre DAVID si LUCA

"Nimic nu poate fi mai bun, mai frumos pe lume , decat sa ai COPII!"

"Nimic nu poate fi mai bun, mai frumos pe lume , decat sa ai COPII!"

Categorie: Povestea lunii | Postat la: 30 iun 2009

  Toti parintii care si-au dorit copiii cu ardoare spun ca acestia le-au schimbat viata in bine. Asta se intampla si cu mine, din 2004..

Articol din categoria Povestea lunii  -  5420 vizuzalizari "Nimic nu poate fi mai bun, mai frumos pe lume , decat sa ai COPII!"  -  1 comentarii "Nimic nu poate fi mai bun, mai frumos pe lume , decat sa ai COPII!" citeste "Nimic nu poate fi mai bun, mai frumos pe lume , decat sa ai COPII!"

ANDREEA ESCA citeste povestea Floare de Nu-ma-uita!

ANDREEA ESCA citeste povestea Floare de Nu-ma-uita!

Categorie: Povesti | Postat la: 01 iun 2009

Special pentru copilul Dvs, ANDREEA ESCA citeste una dintre cele mai frumoase povesti pentru copii!   FLOARE DE NU-MA-UITA de Gra..

Articol din categoria Povesti  -  3907 vizuzalizari ANDREEA ESCA citeste povestea Floare de Nu-ma-uita!  -  0 comentarii ANDREEA ESCA citeste povestea Floare de Nu-ma-uita! vezi video citeste ANDREEA ESCA citeste povestea Floare de Nu-ma-uita!

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect