Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Berbec

 

Horoscop
Zilnic

  Esti capabil sa dai si haina de pe tin..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Te afli aici: Retete | Retetele tale | Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Ciorba de salata cu costita

Va trimit o reteta pe care am invatat-o eu de la bunica mea. Este buna. Sa o incercati. Ciorba de salata cu costita 4 buc de salatao ceapaun morcovo radacina patrunjel200 gr costita4 oua 200 gr sman

trimite Ciorba de salata cu costita prin Yahoo Messenger trimite Ciorba de salata cu costita Facebook trimite Ciorba de salata cu costita Twitter trimite Ciorba de salata cu costita mail

Postat la: 09 mar 2010   vizualizari 3663 vizualizari   comentarii nu sunt comentarii

print mareste text micsoreaza text reseteaza dimensiune text

Ciorba de salata cu costita
Ciorba de salata cu costita

 

Va trimit o reteta pe care am invatat-o eu de la bunica mea. Este buna. Sa o incercati.

Ciorba de salata cu costita

4 buc de salata
o ceapa
un morcov
o radacina patrunjel
200 gr costita
4 oua
200 gr smantana

Cum se prepara? Se spala salata  si se opareste in apa sarata. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se taie marunt. Legumele se curata, se spala, se taie si se calesc intr-o lingura de ulei. Se pune apa peste acestea, se lasa sa fiarba, iar cand incepe sa clocoteasca se pune salata. Se lasa sa fiarba impreuna 10-15 min toate acestea, dupa care se adauga otetul sau zeama de lamaie sau borsul, depinde cu ce anume doriti sa o acriti.
Kaizerul se taie bucatele mici si se prajeste intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit bine, peste el se adauga ouale batute, se face o omleta. Aceasta se scoate pe un tocator si se taie feliute-feliute si se pune in oala de ciorba.
Se seveste cu smantana.
Pofta Buna va doresc!

Reteta trimisa de Ioana Davidescu din Timisoara

 
  

Adaugare

  

comentarii

Nu sunt comentarii!

 

Alte articole din aceasta categorie

 

Cel mai vizualizat articol din aceasta categorie

Pasca cu branza de vaci
Iata o reteta primita de la Crina Macarie, cititoarea site-ului nostru: Pentru ca se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si de pe masa nu trebuie sa lipseasca Pasca va propun o reteta foarte usoara s.. Citeste mai departe 4305 vizualizari     0 comentarii

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect