Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Berbec

 

Horoscop
Zilnic

  Esti capabil sa dai si haina de pe tin..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Te afli aici: Retete | Retetele tale | Pasca cu branza de vaci

Pasca cu branza de vaci

close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Pasca cu branza de vaci

Iata o reteta primita de la Crina Macarie, cititoarea site-ului nostru: Pentru ca se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si de pe masa nu trebuie sa lipseasca Pasca va propun o reteta foarte usoara s

trimite Pasca cu branza de vaci prin Yahoo Messenger trimite Pasca cu branza de vaci Facebook trimite Pasca cu branza de vaci Twitter trimite Pasca cu branza de vaci mail

Postat la: 22 mar 2010   vizualizari 4305 vizualizari   comentarii nu sunt comentarii

print mareste text micsoreaza text reseteaza dimensiune text

Pasca cu branza de vaci
Pasca cu branza de vaci

 

Iata o reteta primita de la Crina Macarie, cititoarea site-ului nostru:

Pentru ca se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si de pe masa nu trebuie sa lipseasca Pasca va propun o reteta foarte usoara si cu un succes garantat.
Ingrediente:
Pentru aluat aveti nevoie:
Ingrediente:
Pentru aluat:
3 oua
o cana de lapte
500 gr faina
un pliculet de drojdie uscata
100 ml ulei
arome (rom, coaja de lamaie)
100 gr zahar

Toate acestea se amesteca si se lasa coca rezultata la crescut.

Pentru umplutura aveti nevoie de:
750 gr. brinza de vaci sarata,
100 gr. unt,
200 ml smantana,
50 gr. gris,
50 gr. faina,
200 gr. zahar,
5 oua,
100 gr. stafide,
30 ml de rom,
coaja rasa de portocala sau lamaie
Preparare:
Intr-o cratita unsa cu unt sau cu margarina se pune o foaie de aluat cu grosimea de 2 cm.
Aluatul se preseaza cu mina lateral, inalt pe marginile tavii, iar la mijloc se pune crema.
Se freaca branza intr-un castron pana ce se omogenizeaza ca o crema, se adauga galbenusurile, untul topit (dar rece), smantana, grisul, faina, coaja de portocala rasa si stafidele, care s-au tinut o ora in rom sau lapte.
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, o lingura de rom si cand compozitia s-a intarit se pune peste brinza, amestecind usor cu telul sau prin rasturnare.
Se aseaza deasupra un gratar din aluat, se unge cu ou si se da pasca la copt in cuptorul incalzit pana devine aurie!
Spor la treaba si Un Paste Fericit!

Reteta propusa de Crina Macarie - 22.03.2010 

 
  

Adaugare

  

comentarii

Nu sunt comentarii!

 

Alte articole din aceasta categorie

 

Cel mai vizualizat articol din aceasta categorie

Pasca cu branza de vaci
Iata o reteta primita de la Crina Macarie, cititoarea site-ului nostru: Pentru ca se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si de pe masa nu trebuie sa lipseasca Pasca va propun o reteta foarte usoara s.. Citeste mai departe 4305 vizualizari     0 comentarii

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect