Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Berbec

 

Horoscop
Zilnic

  Esti capabil sa dai si haina de pe tin..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Te afli aici: Retete | Retetele tale | Piure de spanac

Piure de spanac

close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Piure de spanac

Ingrediente:Spanac -1 kgCeapa uscata - 2 buc mijlociiPasta de rosiiSareUleiMod de lucru:Frunzele de spanac se curata de codite. Apoi se spala foarte bine cu apa rece. Intr-un vas mai mare se fierbe ap

trimite Piure de spanac prin Yahoo Messenger trimite Piure de spanac Facebook trimite Piure de spanac Twitter trimite Piure de spanac mail

Postat la: 04 mar 2010   vizualizari 3770 vizualizari   comentarii nu sunt comentarii

print mareste text micsoreaza text reseteaza dimensiune text

Piure de spanac
Piure de spanac

 

Ingrediente:
Spanac -1 kg
Ceapa uscata -2 buc mijlocii
Pasta de rosii
Sare
Ulei

Mod de lucru:
Frunzele de spanac se curata de codite. Apoi se spala foarte bine cu apa rece. Intr-un vas mai mare se fierbe apa cu un praf de sare. Cand apa da in clocot, se pune spanacul si se lasa pe foc 10 minute. Spanacul oparit de scoate din apa si se scurge bine. Apoi se toaca o ceapa uscata si se caleste in putin ulei pana devine aurie.
Spanacul se toaca cu o lingura de lemn si se adauga impreuna cu pasta de tomate peste ceapa calita. Se pune apa rece si se lasa sa fiarba 15 min la foc mediu.
Cand este gata, spanacul se serveste fie simplu, fie ca o garnitura pentru friptura de pui, friptura de porc, friptura de vita, fie cu oua ochiuri.

Pofta buna!

Reteta propusa de Ileana Alupoaie din Botosani

 
  

Adaugare

  

comentarii

Nu sunt comentarii!

 

Alte articole din aceasta categorie

 

Cel mai vizualizat articol din aceasta categorie

Pasca cu branza de vaci
Iata o reteta primita de la Crina Macarie, cititoarea site-ului nostru: Pentru ca se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si de pe masa nu trebuie sa lipseasca Pasca va propun o reteta foarte usoara s.. Citeste mai departe 4305 vizualizari     0 comentarii

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect