Sfatul medicului - Calendar de fertilitate, dictionar medical, tu intrebi si medicul raspunde, sfaturi pentru parinti si copii, grafic de crestere

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Sfatul medicului

7 Simptome ale afectiunilor dentare

7 Simptome ale afectiunilor dentare

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 14 mai 2013

1. Durerea care afecteaza un singur dinte este probabil cel mai usor de recunoscut simptom al unei boli dentare. Dintele poate fi dureros co..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4931 vizuzalizari 7 Simptome ale afectiunilor dentare  -  0 comentarii 7 Simptome ale afectiunilor dentare citeste 7 Simptome ale afectiunilor dentare

Deficitul si Excesul de Vitamina A la copii

Deficitul si Excesul de Vitamina A la copii

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 09 mai 2013

Vitamina A Exista mai multe forme de vitamina A. O astfel de forma intra in alcatuirea celulelor nervoase sensibile la lumina (fotorece..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  6270 vizuzalizari Deficitul si Excesul de Vitamina A la copii  -  0 comentarii Deficitul si Excesul de Vitamina A la copii citeste Deficitul si Excesul de Vitamina A la copii

De ce conteaza varsta la care deveniti mama?

De ce conteaza varsta la care deveniti mama?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 23 apr 2013

  Fertilitatea si varsta O femeie se naste cu un stoc de ovule pentru o viata intreaga – de obicei, in numar de aproximativ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4466 vizuzalizari De ce conteaza varsta la care deveniti mama?  -  0 comentarii De ce conteaza varsta la care deveniti mama? citeste De ce conteaza varsta la care deveniti mama?

Copiii si urinatul involuntar in pat

Copiii si urinatul involuntar in pat

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 05 mar 2013

Termenul medical pentru udarea patului este enurezis. Exista 3 tipuri principale de probleme legate de udarea patului. In cazul celei mai..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3101 vizuzalizari Copiii si urinatul involuntar in pat  -  0 comentarii Copiii si urinatul involuntar in pat citeste Copiii si urinatul involuntar in pat

Cum dezobisnuiti copilul mic de rasfat?

Cum dezobisnuiti copilul mic de rasfat?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 12 feb 2013

Cu cat mai devreme detectati problema (dupa varsta de 6-9 luni), cu atat mai usor va va fi. Totusi veti avea nevoie de multa vointa si va tr..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3240 vizuzalizari Cum dezobisnuiti copilul mic de rasfat?  -  0 comentarii Cum dezobisnuiti copilul mic de rasfat? citeste Cum dezobisnuiti copilul mic de rasfat?

Tot ce trebuie sa stim despre ticurile copiilor

Tot ce trebuie sa stim despre ticurile copiilor

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 22 ian 2013

La ce varsta apar ticurile? Ticurile sunt obiceiuri nervoase cum ar fi clipitul din ochi, ridicatul din umeri, facutul unei grimase, ra..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  8317 vizuzalizari Tot ce trebuie sa stim despre ticurile copiilor  -  2 comentarii Tot ce trebuie sa stim despre ticurile copiilor citeste Tot ce trebuie sa stim despre ticurile copiilor

Guturaiul si febra copiilor dupa varsta de un an

Guturaiul si febra copiilor dupa varsta de un an

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 11 dec 2012

Unii copii, dupa varsta de un an, au in continuare raceli la fel de usoare ca atunci cand erau sugari .Totusi este mai des intalnita situati..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3365 vizuzalizari Guturaiul si febra copiilor dupa varsta de un an  -  0 comentarii Guturaiul si febra copiilor dupa varsta de un an citeste Guturaiul si febra copiilor dupa varsta de un an

Masuri de precautie pentru a salva copilul de la inec

Masuri de precautie pentru a salva copilul de la inec

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 28 aug 2012

In cartea “Sanatatea copilului meu”, aparuta la Editura ALL, se mentioneaza ca Asfixia prin inecare este una dintre cele mai ser..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  2869 vizuzalizari Masuri de precautie pentru a salva copilul de la inec  -  0 comentarii Masuri de precautie pentru a salva copilul de la inec citeste Masuri de precautie pentru a salva copilul de la inec

Arsurile solare la copii. Simptome si solutii.

Arsurile solare la copii. Simptome si solutii.

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 30 iul 2012

Ce este Eritemul solar? Inrosirea pielii provocata de expunerea prelungita la razele solare. Expunerea la razele solare face sa creasca gra..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3382 vizuzalizari Arsurile solare la copii. Simptome si solutii.  -  0 comentarii Arsurile solare la copii. Simptome si solutii. citeste Arsurile solare la copii. Simptome si solutii.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect