Sfatul medicului - Calendar de fertilitate, dictionar medical, tu intrebi si medicul raspunde, sfaturi pentru parinti si copii, grafic de crestere

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Balanta

 

Horoscop
Zilnic

  Formezi o echipa de nezdruncinat cu ce..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Sfatul medicului

Sunt indicate Baile fierbinti in timpul sarcinii?

Sunt indicate Baile fierbinti in timpul sarcinii?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 21 mar 2011

Baile fierbinti sunt periculoase pentru mama si bebe in timpul sarcinii. ADEVARAT sau FALS?    Continuand seria miturilor cu ca..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  7639 vizuzalizari Sunt indicate Baile fierbinti in timpul sarcinii?  -  0 comentarii Sunt indicate Baile fierbinti in timpul sarcinii? citeste Sunt indicate Baile fierbinti in timpul sarcinii?

Primii 5 ani din viata bancii de celule stem

Primii 5 ani din viata bancii de celule stem

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 10 mar 2011

Cord Blood Center In urma cu 5 ani, in martie 2006 porneam, cu entuziasmul si indrazneala deschizatorilor de drumuri, un proiect de pionier..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3403 vizuzalizari Primii 5 ani din viata bancii de celule stem  -  1 comentarii Primii 5 ani din viata bancii de celule stem citeste Primii 5 ani din viata bancii de celule stem

Pentru viitorii parinti - tipsuri privind ingrijirea bebelusului

Pentru viitorii parinti - tipsuri privind ingrijirea bebelusului

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 24 feb 2011

Cursul de puericultura constituie o reala oportunitate pentru viitorii parinti de a se familiariza cu operatiunile de ingrijire a nou-nascut..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4071 vizuzalizari Pentru viitorii parinti - tipsuri privind ingrijirea bebelusului  -  2 comentarii Pentru viitorii parinti - tipsuri privind ingrijirea bebelusului citeste Pentru viitorii parinti - tipsuri privind ingrijirea bebelusului

Despre cum parintii pot salva viata copiilor

Despre cum parintii pot salva viata copiilor

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 07 feb 2011

 Faptul ca cele mai multe accidente in care sunt implicati copiii se intampla in casa este deja de mult cunoscut. Despre copiii care s..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4201 vizuzalizari Despre cum parintii pot salva viata copiilor  -  0 comentarii Despre cum parintii pot salva viata copiilor citeste Despre cum parintii pot salva viata copiilor

Care sunt cauzele instalarii obezitatii la copii?

Care sunt cauzele instalarii obezitatii la copii?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 13 ian 2011

Conform studiilor din ultimii ani, ne confruntam cu o crestere alarmanta a numarului de pacienti obezi fie ei adulti sau copii. Ne intrebam..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  6885 vizuzalizari Care sunt cauzele instalarii obezitatii la copii?  -  6 comentarii Care sunt cauzele instalarii obezitatii la copii? citeste Care sunt cauzele instalarii obezitatii la copii?

Care sunt complicatiile cariei dentare la copii?

Care sunt complicatiile cariei dentare la copii?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 05 ian 2011

Caria dentara reprezinta primul stadiu de afectare a integritatii dintelui. Ce facem atunci cand, cu toate ca am respectat indicatiile dent..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  18147 vizuzalizari Care sunt complicatiile cariei dentare la copii?  -  9 comentarii Care sunt complicatiile cariei dentare la copii? citeste Care sunt complicatiile cariei dentare la copii?

Ce este Rinita Alergica si cum se trateaza?

Ce este Rinita Alergica si cum se trateaza?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 03 ian 2011

Ce este Rinita Alergica   Nasul, ca poarta a tractului respirator, este solicitat, in mod continuu, sa reactioneze la modificarile me..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  107525 vizuzalizari Ce este Rinita Alergica si cum se trateaza?  -  16 comentarii Ce este Rinita Alergica si cum se trateaza? citeste Ce este Rinita Alergica si cum se trateaza?

O gravida trebuie sa manance cat pentru doi?

O gravida trebuie sa manance cat pentru doi?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 22 dec 2010

Draga mamica, Seria aceasta de articole e pentru tine. Cea care asteapta cu nerabdare aparitia pe lume a minunii ce acuma creste la tine i..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4402 vizuzalizari O gravida trebuie sa manance cat pentru doi?  -  2 comentarii O gravida trebuie sa manance cat pentru doi? citeste O gravida trebuie sa manance cat pentru doi?

Cum se face pregatirea gravidei pentru nastere?

Cum se face pregatirea gravidei pentru nastere?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 20 dec 2010

Nasterea este cea mai intensa experienta fizica si psihica din viata oricarei femei. Trairi emotionale puternice de la frica, nerabdare, te..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  9684 vizuzalizari Cum se face pregatirea gravidei pentru nastere?  -  2 comentarii Cum se face pregatirea gravidei pentru nastere? citeste Cum se face pregatirea gravidei pentru nastere?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect