Sfatul medicului - Calendar de fertilitate, dictionar medical, tu intrebi si medicul raspunde, sfaturi pentru parinti si copii, grafic de crestere

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Balanta

 

Horoscop
Zilnic

  Formezi o echipa de nezdruncinat cu ce..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Sfatul medicului

Cum poate fi replantat dintele copilului dupa un accident?

Cum poate fi replantat dintele copilului dupa un accident?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 27 sept 2010

Avulsia si Replantarea Dintilor la copiiAvulsia este unul dintre accidentele cele mai "spectaculoase" pe care le poate suferi un dinte.Ea co..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  6001 vizuzalizari Cum poate fi replantat dintele copilului dupa un accident?  -  0 comentarii Cum poate fi replantat dintele copilului dupa un accident? citeste Cum poate fi replantat dintele copilului dupa un accident?

De ce dorm copiii mai mult?

De ce dorm copiii mai mult?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 09 sept 2010

Somnul copiilor este una din preocuparile principale ale parintilor, dar cum ar fi altfel mai ales daca tinem cont de faptul ca somnul este ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  6873 vizuzalizari De ce dorm copiii mai mult?  -  1 comentarii De ce dorm copiii mai mult? citeste De ce dorm copiii mai mult?

Cum le recoltam copiilor sange pentru analize?

Cum le recoltam copiilor sange pentru analize?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 30 aug 2010

Senzatia de teamaValoarea  informatiilor care pot fi extrase dintr-o cantitate mica de sange  este cu adevarat uimitoare. Aceste i..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  24782 vizuzalizari Cum le recoltam copiilor sange pentru analize?  -  0 comentarii Cum le recoltam copiilor sange pentru analize? citeste Cum le recoltam copiilor sange pentru analize?

De ce se produce displazia de sold la copii

De ce se produce displazia de sold la copii

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 26 aug 2010

Despre soldSoldul este o articulatie sferoidala. In mod normal, extremitatea superioara a osului coapsei (femurul) are o forma rotunda care ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  44033 vizuzalizari De ce se produce displazia de sold la copii  -  57 comentarii De ce se produce displazia de sold la copii citeste De ce se produce displazia de sold la copii

Cum se face diagnosticul corect al astmului bronsic?

Cum se face diagnosticul corect al astmului bronsic?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 23 aug 2010

Determinarea cantitatii de oxid nitric in aerul exhalatMetodele standard de diagnostic si monitorizare a astmului bronsic se concentreaza pe..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  8514 vizuzalizari Cum se face diagnosticul corect al astmului bronsic?  -  1 comentarii Cum se face diagnosticul corect al astmului bronsic? citeste Cum se face diagnosticul corect al astmului bronsic?

Cum se face gimnastica urechilor bebelusului

Cum se face gimnastica urechilor bebelusului

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 19 aug 2010

Nou-nascutii vorbesc, dar nu in cuvinte. Ei vorbesc prin miscarile, actiunile si plansetele lor. Astfel, limbajul bebelusilor este limbajul ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  5377 vizuzalizari Cum se face gimnastica urechilor bebelusului  -  0 comentarii Cum se face gimnastica urechilor bebelusului citeste Cum se face gimnastica urechilor bebelusului

Care e specificul programelor de gimnastica prenatala

Care e specificul programelor de gimnastica prenatala

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 12 aug 2010

Toate cele noua luni de sarcina aduc cu ele provocari mai mari sau mai mici pentru orice gravida, de la greturi, ameteli specifice primelor ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4017 vizuzalizari Care e specificul programelor de gimnastica prenatala  -  4 comentarii Care e specificul programelor de gimnastica prenatala citeste Care e specificul programelor de gimnastica prenatala

Ce sunt colicile abdominale?

Ce sunt colicile abdominale?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 05 aug 2010

Colicile abdominale sunt afectiuni frecvent intalnite in randul micutilor si, de obicei, apar de la nastere pana in jurul varstei de 2-3 lun..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  3799 vizuzalizari Ce sunt colicile abdominale?  -  1 comentarii Ce sunt colicile abdominale? citeste Ce sunt colicile abdominale?

Cum se face examinarea oftalmologica a copiilor?

Cum se face examinarea oftalmologica a copiilor?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 02 aug 2010

Imediat dupa nastere mama isi inspecteaza copilul ca sa se asigure ca este ,,intreg”, ca are toate degetele la maini si la picioare, c..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  26741 vizuzalizari Cum se face examinarea oftalmologica a copiilor?  -  30 comentarii Cum se face examinarea oftalmologica a copiilor? citeste Cum se face examinarea oftalmologica a copiilor?

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect