Sfatul medicului - Calendar de fertilitate, dictionar medical, tu intrebi si medicul raspunde, sfaturi pentru parinti si copii, grafic de crestere

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Balanta

 

Horoscop
Zilnic

  Formezi o echipa de nezdruncinat cu ce..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Sfatul medicului

Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii?

Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 29 iul 2010

Interviu cu Dr. GEORGE LUCA – Medic Stomatolog Cum se face periajul dintilor la copilul mic?Despre periajul dentar la varsta copilulu..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  13738 vizuzalizari Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii?  -  6 comentarii Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii? vezi video citeste Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii?

Gimnastica pentru gravide – individuala sau de grup?!

Gimnastica pentru gravide – individuala sau de grup?!

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 26 iul 2010

Gimnastica prenatala reprezinta o modalitate extraordinara pentru femeia insarcinata de a se relaxa, de a se mentine in forma, dar si de a s..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  5268 vizuzalizari Gimnastica pentru gravide – individuala sau de grup?!  -  3 comentarii Gimnastica pentru gravide – individuala sau de grup?! citeste Gimnastica pentru gravide – individuala sau de grup?!

Ce invata parintii la Cursurile de Puericultura?

Ce invata parintii la Cursurile de Puericultura?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 22 iul 2010

Cursurile de puericultura – Training pentru viitorii parinti in ingrijirea bebelusuluiIn ultima vreme, din ce in ce mai solicitate de ..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4520 vizuzalizari Ce invata parintii la Cursurile de Puericultura?  -  3 comentarii Ce invata parintii la Cursurile de Puericultura? citeste Ce invata parintii la Cursurile de Puericultura?

Rolul gimnasticii in recuperarea bebelusului lenes

Rolul gimnasticii in recuperarea bebelusului lenes

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 19 iul 2010

Cu putin timp in urma am cunoscut o mamica ingrijorata pentru fetita ei: micuta avea 9 luni si nu facea ce facea fratiorul ei la accesi vars..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4128 vizuzalizari Rolul gimnasticii in recuperarea bebelusului lenes  -  0 comentarii Rolul gimnasticii in recuperarea bebelusului lenes citeste Rolul gimnasticii in recuperarea bebelusului lenes

Cum alegem periutele de dinti pentru copii?

Cum alegem periutele de dinti pentru copii?

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 28 iun 2010

Cand incepe periajul dintilor la copii?Periajul in mod normal trebuie sa inceapa o data cu eruperea primilor dinti, in cavitatea bucala, car..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  9588 vizuzalizari Cum alegem periutele de dinti pentru copii?  -  6 comentarii Cum alegem periutele de dinti pentru copii? vezi video citeste Cum alegem periutele de dinti pentru copii?

Premiera medicala in Romania

Premiera medicala in Romania

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 24 iun 2010

Premiera medicala in Romania: CORD BLOOD CENTER anunta prima eliberare de grefa de sange placentar de la noi din tara!Mii de copii bolnavi a..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4375 vizuzalizari Premiera medicala in Romania  -  0 comentarii Premiera medicala in Romania citeste Premiera medicala in Romania

Sampoanele pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii

Sampoanele pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 17 iun 2010

Pielea si scalpul unui copil produc zilnic de aproape sase ori mai putin sebum decat ale unui adult si pot fi sensibile la parfumanti, color..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  6084 vizuzalizari Sampoanele pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii  -  2 comentarii Sampoanele pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii citeste Sampoanele pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii

Cursurile de puericultura tinute sub tacere

Cursurile de puericultura tinute sub tacere

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 16 iun 2010

Cursul cu atestat de puericultura pentru viitorii tatici – Un avantaj legislativ tinut sub tacerePrin legea 210/31.12.1999 privind con..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  17539 vizuzalizari Cursurile de puericultura tinute sub tacere  -  9 comentarii Cursurile de puericultura tinute sub tacere citeste Cursurile de puericultura tinute sub tacere

Stimularea auditiva a bebelusului

Stimularea auditiva a bebelusului

Categorie: Sfaturi pentru parinti si copii | Postat la: 03 iun 2010

Cum ii educam auzul?Vechea credinta cum ca fiecare copil vine pe lume dotat cu un anumit capital intelectual, nu rezista in fata cercetarilo..

Articol din categoria Sfaturi pentru parinti si copii  -  4123 vizuzalizari Stimularea auditiva a bebelusului  -  0 comentarii Stimularea auditiva a bebelusului citeste Stimularea auditiva a bebelusului

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect