Sfaturi practice - articole pentru mamici, rubrica stiati ca?...

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Balanta

 

Horoscop
Zilnic

  Formezi o echipa de nezdruncinat cu ce..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Sfaturi practice

Ce poarta copiii in aceasta vara?

Ce poarta copiii in aceasta vara?

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 03 iul 2012

Soare, mare, costume de baie, nisip, plaja, strand, ochelari de soare, galetuse, castele de nisip, palarii, papuci de plaja ... Pentru copi..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  2626 vizuzalizari Ce poarta copiii in aceasta vara?  -  0 comentarii Ce poarta copiii in aceasta vara? citeste Ce poarta copiii in aceasta vara?

Ecografiile din albumul de familie

Ecografiile din albumul de familie

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 19 iun 2012

Exista o anumita corelatie intre activitatea fatului si comportamentul bebelusului. Modul in care el raspunde la stimuli poate fi semnificat..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  2721 vizuzalizari Ecografiile din albumul de familie  -  0 comentarii Ecografiile din albumul de familie citeste Ecografiile din albumul de familie

Ce riscuri apar cand parintii consuma tutun, alcool, medicamente

Ce riscuri apar cand parintii consuma tutun, alcool, medicamente

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 12 iun 2012

Care sunt riscurile prenatale? Cum se traduce un comportament gresit al viitorilor parinti asupra viitorului copil? Ce trebuie sa faca femei..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  4225 vizuzalizari Ce riscuri apar cand parintii consuma tutun, alcool, medicamente  -  0 comentarii Ce riscuri apar cand parintii consuma tutun, alcool, medicamente citeste Ce riscuri apar cand parintii consuma tutun, alcool, medicamente

Curajul de a accepta emotiile copilului

Curajul de a accepta emotiile copilului

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 06 iun 2012

Emotiile sunt stari afective care ne condimenteaza viata de la inceput pana la sfarsit, de la postura de bebelus pana la cea de batran. Bebe..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  3486 vizuzalizari Curajul de a accepta emotiile copilului  -  0 comentarii Curajul de a accepta emotiile copilului citeste Curajul de a accepta emotiile copilului

Avantajele relatiei de prietenie parinte – copil

Avantajele relatiei de prietenie parinte – copil

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 22 mai 2012

Prietenia parinte – copil se manifesta cel mai bine atunci cand parintii participa alaturi de copii la jocul lor. Jocul copilului, ind..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  6705 vizuzalizari Avantajele relatiei de prietenie parinte – copil  -  8 comentarii Avantajele relatiei de prietenie parinte – copil citeste Avantajele relatiei de prietenie parinte – copil

Ce este familia extinsa?

Ce este familia extinsa?

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 22 mai 2012

In momentul in care copilul incepe sa mearga la scoala el este aproape pregatit sa treaca de la modul dominant de interactiune din relatiile..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  9193 vizuzalizari Ce este familia extinsa?  -  0 comentarii Ce este familia extinsa? citeste Ce este familia extinsa?

6 Sfaturi pentru mamici - Cum sa va mentineti frumoase

6 Sfaturi pentru mamici - Cum sa va mentineti frumoase

Categorie: Exclusiv pentru mamici | Postat la: 15 mai 2012

Din momentul in care apare copilul in viata ei, mama il pune pe acesta pe primul plan. Asa e normal. Dar, in acelasi timp, ea nu trebuie sa ..

Articol din categoria Exclusiv pentru mamici  -  4384 vizuzalizari 6 Sfaturi pentru mamici - Cum sa va mentineti frumoase  -  0 comentarii 6 Sfaturi pentru mamici - Cum sa va mentineti frumoase citeste 6 Sfaturi pentru mamici - Cum sa va mentineti frumoase

Cat de importante sunt jucariile in primul an de viata al copilului?

Cat de importante sunt jucariile in primul an de viata al copilului?

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 15 mai 2012

Curand de la nastere, mamele afla ca bebelusul nu are nevoie numai de haine, scutece, servetele umede si lapte. Desigur, toate acestea sunt ..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  3256 vizuzalizari Cat de importante sunt jucariile in primul an de viata al copilului?  -  0 comentarii Cat de importante sunt jucariile in primul an de viata al copilului? citeste Cat de importante sunt jucariile in primul an de viata al copilului?

Verificati acum ce stil de parinte sunteti

Verificati acum ce stil de parinte sunteti

Categorie: Sfaturi practice | Postat la: 09 mai 2012

A fi parinte este greu. Nu este nici o indoiala. Fiecare parinte se lupta la un moment dat sa-si dea seama cum sa se ocupe de situatii date ..

Articol din categoria Sfaturi practice  -  6953 vizuzalizari Verificati acum ce stil de parinte sunteti  -  4 comentarii Verificati acum ce stil de parinte sunteti citeste Verificati acum ce stil de parinte sunteti

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect