Stiri - Poza zilei

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Scorpion

 

Horoscop
Zilnic

  Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa s..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Stiri - Poza zilei

Cornel Ilie a devenit tata. Uite ce nume a ales pentru bebe!

Cornel Ilie a devenit tata. Uite ce nume a ales pentru bebe!

Categorie: Poza zilei | Postat la: 16 nov 2015

Cornel Ilie a devenit tata pentru prima data. Sotia artistului, Eliza, a nascut o fetita pentru care a ales numele Zara Ecaterina. Fericit..

Articol din categoria Poza zilei  -  1689 vizuzalizari Cornel Ilie a devenit tata. Uite ce nume a ales pentru bebe!  -  0 comentarii Cornel Ilie a devenit tata. Uite ce nume a ales pentru bebe! citeste Cornel Ilie a devenit tata. Uite ce nume a ales pentru bebe!

Sophie Ellis Bextor a nascut al patrulea baiat. Uite ce nume i-a pus!

Sophie Ellis Bextor a nascut al patrulea baiat. Uite ce nume i-a pus!

Categorie: Poza zilei | Postat la: 10 nov 2015

In varsta de 36 de ani, artista Sophie Ellis Bextor a devenit  mama pentru a patra oara. Cantareata a adus pe lume un baietel pentru c..

Articol din categoria Poza zilei  -  1513 vizuzalizari Sophie Ellis Bextor a nascut al patrulea baiat. Uite ce nume i-a pus!  -  0 comentarii Sophie Ellis Bextor a nascut al patrulea baiat. Uite ce nume i-a pus! citeste Sophie Ellis Bextor a nascut al patrulea baiat. Uite ce nume i-a pus!

Z va asteapta cu oferte speciale la targul Baby Boom Show

Z va asteapta cu oferte speciale la targul Baby Boom Show

Categorie: Poza zilei | Postat la: 05 nov 2015

Azi se deschide targul Baby Boom Show! Are loc intre 5 si 8 noiembrie 2015 in Pavilionul Central ROMEXPO. Este un targ cu produse pentru c..

Articol din categoria Poza zilei  -  1589 vizuzalizari Z va asteapta cu oferte speciale la targul Baby Boom Show  -  0 comentarii Z va asteapta cu oferte speciale la targul Baby Boom Show citeste Z va asteapta cu oferte speciale la targul Baby Boom Show

Magia povestii “Micului Print” in noul film de animatie!

Magia povestii “Micului Print” in noul film de animatie!

Categorie: Poza zilei | Postat la: 02 nov 2015

Din data de 13 noiembrie 2015 vine in cinematografele din intreaga tara filmul de animatie “The Little Prince”. In regia l..

Articol din categoria Poza zilei  -  1345 vizuzalizari Magia povestii “Micului Print” in noul film de animatie!  -  0 comentarii Magia povestii “Micului Print” in noul film de animatie! citeste Magia povestii “Micului Print” in noul film de animatie!

Teatrul Tandarica: Colectare de cadouri pentru copii 1-18 ani internati in spitale

Teatrul Tandarica: Colectare de cadouri pentru copii 1-18 ani internati in spitale

Categorie: Poza zilei | Postat la: 29 oct 2015

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls În perioada 7-18 noiembrie 2015, Teatrul Țăndărică va &ici..

Articol din categoria Poza zilei  -  1378 vizuzalizari Teatrul Tandarica: Colectare de cadouri pentru copii 1-18 ani internati in spitale  -  0 comentarii Teatrul Tandarica: Colectare de cadouri pentru copii 1-18 ani internati in spitale citeste Teatrul Tandarica: Colectare de cadouri pentru copii 1-18 ani internati in spitale

Sore a dezvaluit ca este insarcinata! Fetita sau baietel?

Sore a dezvaluit ca este insarcinata! Fetita sau baietel?

Categorie: Poza zilei | Postat la: 28 oct 2015

In varsta de 25 de ani, Sore anunta ca este insarcinata si va deveni mamica pentru prima data. Modul in care face marele anunt este inedit:..

Articol din categoria Poza zilei  -  1487 vizuzalizari Sore a dezvaluit ca este insarcinata! Fetita sau baietel?  -  0 comentarii Sore a dezvaluit ca este insarcinata! Fetita sau baietel? citeste Sore a dezvaluit ca este insarcinata! Fetita sau baietel?

Michael Buble a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil

Michael Buble a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil

Categorie: Poza zilei | Postat la: 26 oct 2015

In varsta de 40 de ani, Michael Buble se pregateste sa devina tata pentru a doua oara. Sotia celebrului artist canadian, actrita argentinia..

Articol din categoria Poza zilei  -  1499 vizuzalizari Michael Buble a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil  -  0 comentarii Michael Buble a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil citeste Michael Buble a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil

Celebrul prezentator tv Doctor Oz a devenit bunic a doua oara!

Celebrul prezentator tv Doctor Oz a devenit bunic a doua oara!

Categorie: Poza zilei | Postat la: 23 oct 2015

Daphne Oz a devenit mama pentru a doua oara. Ea a adus pe lume un baietel. Fericitul eveniment a avut loc pe data de 21 octombrie. Daphne..

Articol din categoria Poza zilei  -  1334 vizuzalizari Celebrul prezentator tv Doctor Oz a devenit bunic a doua oara!  -  0 comentarii Celebrul prezentator tv Doctor Oz a devenit bunic a doua oara! citeste Celebrul prezentator tv Doctor Oz a devenit bunic a doua oara!

Lucrurile o iau razna in animatia “Hotel Transilvania 2”. Din 30 octombrie.

Lucrurile o iau razna in animatia “Hotel Transilvania 2”. Din 30 octombrie.

Categorie: Poza zilei | Postat la: 22 oct 2015

Incepand cu data de 30 octombrie 2015 vine in cinematografele din Romania filmul de animatie “Hotel Transilvania 2”. Cu vocea a..

Articol din categoria Poza zilei  -  1250 vizuzalizari Lucrurile o iau razna in animatia “Hotel Transilvania 2”. Din 30 octombrie.  -  0 comentarii Lucrurile o iau razna in animatia “Hotel Transilvania 2”. Din 30 octombrie. citeste Lucrurile o iau razna in animatia “Hotel Transilvania 2”. Din 30 octombrie.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect