Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau - Poza zilei

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Rac

 

Horoscop
Zilnic

  Nu te baza pe ce iti spun altii ca e m..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Te afli aici: Stiri | Poza zilei | Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau

Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau

close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau

Vedetele s-au distrat alături de copiii lor în noul parc Miramagica din Herăstrău! S-au dat în cea mai mare și mai nouă roată din București! Vedetele s-au distrat, alături de copi

trimite Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau prin Yahoo Messenger trimite Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau Facebook trimite Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau Twitter trimite Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau mail

Postat la: 09 sept 2015   vizualizari 1442 vizualizari   comentarii nu sunt comentarii

print mareste text micsoreaza text reseteaza dimensiune text

Vedetele si copiii lor s-au distrat in noul parc Miramagica din Herastrau

Vedetele s-au distrat alături de copiii lor în noul parc Miramagica din Herăstrău! S-au dat în cea mai mare și mai nouă roată din București!

Vedetele s-au distrat, alături de copiii lor, la evenimentul de inaugurare a parcului de distracții Miramagica din Herăstrău.

Corina, Simona Pătruleasa, Ellie White, Carmen Negoiță, Sonia Argint Ionescu, Șerban Copoț (Animal X), Andreea Runceanu (Amadeus), Giulia Nahmany, DJ Wanda, Roxana Ciuhulescu, Doru Todoruț, Irina Cordoneanu, Iuliana Marciuc, Ruxandra Dragomir, Simona și Rareș Dragomir, Andreea Dociu, Ela Crăciun, Sînziana Negru, Alma Bacula (fostă Sârbu), designerul Andreea Buga și consilierul de artă, Adrian Buga, și Vica Blochina s-au bucurat de o atmosferă de poveste și de o petrecere de neuitat în cadrul căreia s-au aventurat în noile atracții din parcul Miramagica, un concept modern, la standarde europene.

 magic (1).JPG

Invitații s-au urcat, în premieră, în cea mai noua roată din Herăstrău, cea mai mare din București (25 de metri), din care au putut admira de la înălțime Bucureștiul și din cabinele căreia și-au făcut selfie-uri cu priveliștea spectaculoasă, postând apoi pe rețelele de socializare fotografiile cu eticheta Miramagica Park. 

Prima care a urcat în roata Miramagica a fost Corina. Artista a susținut un recital cântând prima piesă chiar într-una din cabine, de la înălțime. În roata Miramagica s-au urcat apoi, alături de copiii lor, Șerban Copoț, Carmen Negoiță, Sonia Argint Ionescu, Andreea Runceanu, Roxana Ciuhulescu și Iuliana Marciuc. 

Simona Pătruleasa, Giulia Nahmany și Simona Dragomir (fostă Bălănescu) au pornit, la rândul lor, într-o călătorie de poveste în trenulețul Funny Express.

Doru Todoruț și Ellie White s-au urcat, împreună cu copiii lor, în Bumper Boats, bărcuțele colorate ce plutesc pe piscina de lângă roata Miramagica.

 magic (4).JPG

Andreea Runceanu, Carmen Negoiță, Irina Cordoneanu și Doru Tinca, logodnicul lui Ellie White, au experimentat apoi distracția oferită de Bumper Cars, mașinuțele tamponabile din incinta parcului Miramagica.

Sonia Argint Ionescu a jucat, alături de copiii săi, la Derby, aruncând cu bilele la țință astfel încât calul de curse ales să câștige competiția.

Curajoși din fire, Andreea Runceanu, alături de cei doi băieți ai săi, copiii lui Carmen Negoiță și fiul Corinei, Robin, s-au urcat în Spark, turnul cu platforma care te ridică și te coboară sfidând parcă gravitația.

 magic (5).JPG

Situat în inima parcului Herăstrău (intrarea dinspre Șoseaua Nordului, numărul 7-9), Miramagica îi invită pe vizitatori pe tărâmul magic al distracției. Jocurile moderne concepute pentru întreaga familie, de la mic la mare, producție 2015, au fost special dezvoltate pentru Miramagica Park, la standarde europene, de designeri reputați în domeniu, din Italia, Marea Britanie și Spania.

 magic (6).JPG

Punctul central al parcului îl reprezintă Roata Miramagica, cu o înălțime de 25 de metri, care oferă familiilor cea mai frumoasă priveliște asupra parcului Herăstrău. Roata este creată și implementată de Technical Park Italia, unul dintre cei mai cunoscuți producători de parcuri tematice din Europa.

 magic (7).JPG

Printre celelalte distracții pe care vizitatorii le pot experimenta sunt: turnul Spark, caruselul Tornado, trenulețul Funny Express, Bumper Cars și Bumper Boats -mașinuțe și bărcuțe tamponabile, și multe altele.

Parcul Miramagica este dezvoltat de Britta Trading, companie cu capital 100% românesc.

 magic (10).JPG

“Sunt tare fericită că am reușit să ridicăm pălăria și să dăm drumul la distracție. Ne bucurăm să repunem pe hartă un loc cu tradiție pentru ceea ce înseamnă distracție și relaxare pentru bucureșteni. Roata a fost dintotdeauna un simbol al parcului Herăstrău, un punct de întâlnire, un loc al familiilor și al bucuriei. Roata Bucureștiului este acum o construcție modernă, sigură, la standarde europene, care va strânge în jurul ei mii de zâmbete și multă bună dispoziție”, declară  Lucia Prăjișteanu, Director General Britta Trading.

 magic (11).JPG

Parcul este deschis zilnic între orele 12.00-22.00 și funcționează pe tot parcursul anului.

Miramagica Park este primul proiect de entertainment outdoor realizat de Britta Trading, companie recunoscută pentru inovațiile aduse în domeniul spațiilor de joacă indoor, precum Zorky’s Park din Afi Palace Cotroceni, unde se află primul roller-coaster instalat într-un centru comercial din Europa de Est.

magic (12).JPG

 
  

Adaugare

  

comentarii

Nu sunt comentarii!

 

Alte articole din aceasta categorie

 

Cel mai vizualizat articol din aceasta categorie

Cele doua fete ale Maiei Morgenstern
  La petrecerea de 13 ani a postului Acasa Tv, actrita Maia Morgenstern a fost insotita de cele doua fiice ale sale, Lea si Isadora. Pe numele sau intreg, Maia Emilia Ninel Morgenstern, actrita.. Citeste mai departe 17040 vizualizari     1 comentarii

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect