Despre copii, pentru copii, dedicat copiilor si parintilor. Sfaturi medicale, adrese utile, retete culinare, povesti, idei si sfaturi practice, comunitatea parintilor

Seteaza prokid.ro ca Homepage
Click-uri mai putine. Acces mai rapid.

scrie-ne | scrie-ne | Cont nou | Autentificare    

StiriSfatul mediculuiMame celebreAlimentatieSfaturi practicePovestiAgendaUtileNume bebe

Balanta

 

Horoscop
Zilnic

  Formezi o echipa de nezdruncinat cu ce..  

» mai departe

concurs

trimite felicitare

trimite invitatie

jocuri

forum

Mail-ul dumneavoastra a fost inscris in baza noastra de date.

In scurt timp veti
primi un e-mail
cu detalii.

Multumim!

inscrie-te la newsletter-ul prokid.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii de folosire a site-ului ProKid.ro

S.C. Sonya Mod S.A., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1578/1997, C.U.I. RO9224451 este detinatorul www.ProKid.ro si orice referire adusa site-ului ProKid.ro, se refera implicit si la S.C. SONYA MOD S.A., inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 11239/2009

ProKid.ro reprezinta o reuniune a celor ce doresc sa comunice on-line, sa primeasca informatii despre copii si sa-si petreaca timpul liber in mediul virtual.

Vizitarea acestui site implica din partea dvs. acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Pentru accesul la continutul site-ului trebuie sa va deschideti un cont de utilizator.

Inregistrare

Autentificarea dvs. se face pe baza numelui si a parolei alese. Odata cu accesarea ProKid.ro, in modalitatea de autentificare, utilizatorul isi exprima acordul pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

ProKid.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

ProKid.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa anuleze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, cu notificare prealabila. ProKid.ro isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, modificat.

ProKid.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. Intregul continut al site-ului ProKid.ro, enumerativ, texte, imagini,video, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea ProKid.ro si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al ProKid.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. ProKid.ro permite utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii ProKid.ro fara acordul scris al acesteia. Protectia datelor personale este asigurata potrivit legii nr. 677/2001.

Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs. In conditiile legii 677/2001. ProKid.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti. Ne angajam sã nu transmitem datele personale ale dvs. catre terti. Adresa dvs. de e-mail va fi folosita numai in scopul informarii dvs. despre functionalitatea site-ului si despre ofertele noastre periodice. Puteti opta ca adresa dvs. de e-mail sa fie stearsa din baza de date. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de ProKid.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.

Cei care acceseaza/ viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Chiar daca ProKid.ro face tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membrii la inregistrare, nu poate impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau a actiona in scopuri ascunse. ProKid.ro solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul. In limitele permise de lege nu isi asuma nicio garantie expresa sau implicita.

ProKid.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinuta oral sau in scris de la ProKid.ro sau orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantii daca nu sunt  expres mentionate in prezentul Acord.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistenta de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. ProKid.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

ProKid.ro nu poarta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii de cate utilizatori sau al afisarii unor materiale/documente/fotografii, se considera ca utilizatorul acorda ProKid.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde.

ProKid.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

ProKid.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.

In mod expres, ProKid.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu.

Esti de acord sa protejezi si sa asiguri ProKid.ro si operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea site-ului.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care, il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unui tert.

In cazul in care ProKid.ro va face obiectul oricarei pretentii de orice natura din partea oricarui tert in / sau / din legatura cu informatiile/materialelele/pozele isi rezerva dreptul de a chema prin actiune civila pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

ProKid.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului .

ProKid.ro. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de ProKid.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, ProKid.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Promotiile si concursurile organizate de ProKid.ro va sunt aduse la cunostinta prin intermediul site-ului si prin mesaje de posta electronica (e-mail). Pentru participare va rugam sa cititi cu atentie regulile afisate pe site. Prin folosirea (vizitarea) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si ProKid.ro si partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ProKid.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta potrivit sediului S.C. Sonya Mod S.A., in conformitate cu legile romane in vigoare. Ne asumam dreptul de a modifica toate prevederile de mai sus fara o notificare prealabila. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte firme sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza. Intregul continut este proprietatea ProKid.ro si  este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor din Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui alt utilizator sau de a modifica continutul site-ului este considerata tentativa de frauda a site-ului si se va solicita punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei.

CONFIDENTIALITATE

Site-ul nostru isi apreciaza vizitatorii si le respecta confidentialitatea. Noi adunam informatii despre clienti in efortul de a imbunatati experienta noastra de a putea comunica cu dumneavoastra despre produsele, serviciile, concursurile si promotiile noastre. Datele dumneavoastra sunt stocate in baze de date protejate electronic. Magazinul nostru recunoaste faptul ca informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod. Daca nu veti dori acest lucru va veti putea dezabona, contactandu-ne la office@ProKid.ro. Va anuntam insa ca aceasta procedura poate sa dureze pana la 48 de ore ca sa fie eficienta.

 

Cursul valutar

1 EUR = 4.7081 LEI

1 USD = 4.1377 LEI

1 GBP = 5.3199 LEI

1 XAU = 170.15 LEI

Voteaza!
Ii invatati pe copii sa-si aniverseze cu prietenii ziua de nastere sau onomastica?

Alte sondaje       DA       NU  

Personalizeaza
background
connect connect connect